ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους δρόμους της ηλιόλουστης Γλυφάδας απαθανάτισε πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι, τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ να απολαμβάνουν την βόλτα τους.
Μαζί τους ήταν και ο γνωστός επιχειρηματίας, στενός φίλος και κουμπάρος τους, Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος προτίμησε να κάνει ποδήλατο, όπως και η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, ενώ ο αγαπημένος τραγουδιστής επέλεξε το ηλεκτρικό πατίνι.
Η άσκηση σε εξωτερικούς χώρους είναι σημαντική και κατά τη διάρκεια της καραντίνας και όπως φαίνεται το αγαπημένο ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό για μια σύντομη έξοδο κοντά στο σπίτι τους στα νότια προάστια.
Οι φωτογραφίες είναι από τις 21 Μαρτίου, ενώ την περασμένη Παρασκευή, ο Αντώνης Ρέμος παρουσίασε μια μουσική εκπομπή-συναυλία στο Mega με εκλεκτούς καλεσμένους μέσω σύνδεσης Skype.
Δείτε εικόνες:


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας