• LIFE&STYLE

    Αντόνιο Μπαντέρας: Στο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης ο σταρ του Χόλυγουντ

    Αντόνιο Μπαντέρας

    Αντόνιο Μπαντέρας


    Στο Hyatt Regency, το καλύτερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο καζίνο Regency διαμένει ο Αντόνιο Μπαντέρας.

    Ο διάσημος σταρ του Χόλυγουντ έφτασε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer».

    O διάσημος ηθοποιός έφτασε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής με ιδιωτικό αεροπλάνο Gulfstream G200 Galaxy, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

    Σύντομα αναμένεται και η Κέιτ Μπόσγουορθ για να συμμετάσχει στο γύρισμα της ίδιας ταινίας.
    Η ταινία είναι ένα νουάρ θρίλερ σκηνοθετείται από τον πρωτοεμφανιζόμενο Αυστραλό Ρίτσαρντ Χιουζ, σε σενάριο του Γ. Πίτερ ΄Ιλιφ («Στην Κόψη του Κύματος», «Παιχνίδια Ολέθρου» κ.ά.). Στην ιστορία ο Αντόνιο Μπαντέρας υποδύεται έναν μπράβο (ή και εκτελεστή), όπως είναι και ο τίτλος του έργου, ο οποίος δουλεύει για χρόνια δίπλα σε μία επικίνδυνη γυναίκα του υποκόσμου, που υποδύεται η Κέιτ Μπόσγουορθ. Όταν όμως αντιληφθεί, ότι εκείνη έχει επεκταθεί και σε άλλες δραστηριότητες, κυρίως στο πεδίο του ηλεκτρονικού sex trafficking αποφασίζει να αντιδράσει.

    Αφορμή είναι μία νεαρή κοπέλα, που έχει φύγει από το σπίτι της και κινδυνεύει να πέσει τα δίχτυα της σπείρας. Ο πρώην εκτελεστής θα μετατραπεί έτσι σε διώκτη της εγκληματικής οργάνωσης και των πρώην φίλων του προσπαθώντας να τους καταστρέψει. Ο Χοσέ Αντόνιο Ντομίνγκεθ Μπαντέρα, όπως είναι το πλήρες όνομα του διάσημου ηθοποιού, Ισπανός από την Μάλαγα, που έγινε αρχικά γνωστός από τον Πέδρο Αλμοδόβαρ, έχει ερμηνεύσει ως τώρα πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, κάνοντας μεγάλες επιτυχίες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    Ένα ρολάκι στο πλάι του Μπαντέρας – Η Θεσσαλονίκη επί ποδός



    ΣΧΟΛΙΑ