• LIFE&STYLE

    Αντίνοος Αλμπάνης: Η απίστευτη υβριστική επίθεση που δέχθηκε από follower του

    • NewsRoom

    Αντίνοος Αλμπάνης


    Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο προφίλ του ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη, ο οποίος δέχθηκε λεκτική επίθεση από μια γυναίκα που τον ακολουθεί, με αφορμή ένα instastory που ανέβασε.

    Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός, με νέο Instastory που ανέβασε, δημοσιεύοντας την «συζήτηση» που είχε με την εν λόγω χρήστη του Instagram.

    Όλα ξεκίνησαν από μια ιστορία που ανήρτησε ο ηθοποιός στον λογαριασμό του, στην οποία κάνει πλάκα στην συνεργάτιδα του, Μυρτώ Αλικάκη, η οποία τρώει, ενώ είναι άρρωστη με πυρετό, όπως μας εξηγεί ο ηθοποιός.

    Είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο στόρυ ο Αντίνοος Αλμπάνης το ανέβασε για να απαντήσει στις φήμες περί νευρικής ανορεξίας, που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες για την ηθοποιό. Παράλληλα, ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραφε στο story του ότι πηγαίνουν προς το Άργος, για χάρη των εμφανίσεων που θα κάνουν εκεί, με τον θίασο στον οποίο συμμετέχουν.

    Μια δημοσίευση πολύ συγκεκριμένη, που δεν άφηνε περιθώρια για αντιδράσεις και κριτικές.
    Το στόρυ του Αντίνοου Αλμπάνη που στάθηκε αφορμή για την επίθεση

    Ωστόσο, μια χρήστης του Instagram βρήκε χώρο σε αυτήν την φαινομενικά άσχετη δημοσίευση για να εξυβρίσει τον ηθοποιό, απευθύνοντάς του προσωπικές προσβολές και μια οξεία επίθεση χωρίς τέλος.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την συζήτηση που δημοσίευσε αργότερα ο ηθοποιός, η χρήστης, που δεν έχει ούτε κανονικό όνομα, αλλά ούτε και φωτογραφία και κρύβεται πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας, φαίνεται να του λέει «Πόσο μα….ας είσαι», του έγραψε, με τον ηθοποιό να τη ρωτά γιατί το βρίζει. Τότε, η follower του του έστειλε μια μακροσκελή απάντηση, αποκαλύπτοντας πως τον έχει ξαναβρίσει.

    Συγκεκριμένα, έγραψε «Σε έχω ξαναβρίσει, απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις…», ανέφερε και πρόσθεσε:

    «Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με προσωπικότητες φερειπείν ο Κ. Νανόπουλος π.χ. και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε αυτά». Η ακόλουθός του, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε: «Και για να είμαι ακριβοδίκαιη, έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει… οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη..».

    Ο Αντίνοος Αλμπάνης, απέναντι στην χωρίς προηγούμενο φραστική επίθεση που δέχθηκε, αρκέστηκε στο να σχολιάσει: «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι». Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό, ο ηθοποιός διεγνώσθη με καρκίνο, θέμα για το οποίο ο ηθοποιός κάνει κατά καιρούς έμμεσες αναφορές. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξε να κάνει το συγκεκριμένο σχόλιο.



    ΣΧΟΛΙΑ