Ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.
Μάγεψαν με την εμφάνισή τους, κέρδισαν την προτίμηση των τηλεθεατών και συζητήθηκαν για όλους τους σωστούς λόγους.
Επειδή μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή, αυτό το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 21.00 στο OPEN, ο Νίκος Κοκλώνης παρουσιάζει τη «Μεγάλη Συνάντηση», της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή.
Το ντουέτο τους στο «Just the 2 of Us» καθήλωσε τους τηλεθεατές και η συνύπαρξή τους αποτέλεσε μία πολύ ευχάριστη μουσική αλλά και τηλεοπτική έκπληξη. Αυτό το Σάββατο θα θυμηθούμε την κοινή τους εμφάνισή και θα τις απολαύσουμε ξανά στη σκηνή να ερμηνεύουν τις μεγάλες τους επιτυχίες.
Σε ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα, θα ακούσουμε όλα τα τραγούδια που τραγούδησαν μαζί αλλά και όλα τα τραγούδια που ερμήνευσε η Άννα Βίσση, στον τελικό του «Just the 2 of Us».


Διαβάστε επίσης:
Τηλεθέαση: Έσπασε τα κοντέρ η συνάντηση Βίσση-Βανδή στo J2US
Survivor: Αυτοί είναι οι παίκτες με τις υψηλότερες αμοιβές (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Κάτσος: Ο δραστήριος επιχειρηματίας με το άγγιγμα του Μίδα και τα deal που άφησαν έντονο αποτύπωμα στην αγορά – Η πορεία από την Pharmathen στη VNK capital, η φιλοσοφία του, τα όνειρα για τα παιδιά του και τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του
- Πέθανε ο Νίκος Στασινόπουλος της Βιοχάλκο
- Αιτωλοακαρνανία: Στυγερή δολοφονία στην περιοχή της Μακρυνείας – Αναφορές για «εκτέλεση»
- Κίνα: Έσπασε το ρεκόρ στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας – Έκαψε όσο οι ΕΕ, Ρωσία, Ινδία και Ιαπωνία μαζί