• LIFE&STYLE

    Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν αποχώρησα από την εκπομπή, όλα είναι στον αέρα»

    • NewsRoom
    βελλη

    Άννα Μαρία Βέλλη


    Σε μια ειλικρινή απάντηση εφ’ όλης της ύλης και του παρασκηνίου που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της, προχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γρηγόρη Μπάκα.

    Προς έκπληξη και σε αντίθεση με όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, η παρουσιάστρια δεν επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή «Όλα Λάθος», λέγοντας συγκεκριμένα πως δε μπορεί να δώσει μια τελική απάντηση, καθώς «όλα είναι στον αέρα», ενώ η ίδια πρέπει να ανακοινώσει, κατ’ αρχάς, την απόφασή τη στο Open.

    «Δεν έχω να σου απαντήσω αν θα είμαι στην εκπομπή το σαββατοκύριακο σίγουρα. Είναι όλα στον αέρα. Τουλάχιστον μέσα μου. Καλά ακούσατε ότι στο τέλος της συνάντησης είπα πως θα σκεφτώ αν θα συνεχίσω. Προφανώς και μου πρότειναν αλλαγές. Όχι μόνο σε μένα. Ο καθένας έχει να σκεφτεί και να απαντήσει. Δε μου έδειξαν την πόρτα της εξόδου, ούτε πήρα το καπελάκι μου και είπα πάω σε άλλη παραλία. Οι άνθρωποι του Open πρέπει να αποφασίσουν αν τους κάνει αυτό που θα αποφασίσω. Εννοείται πως αν αποφασίσω να αποχωρήσω, δε θα μαλώσω με κάποιον. Εννοείται πως στο Open έχω ανοιχτές κι όχι κλειστές πόρτες. Δουλεύω πάρα πολλά χρόνια σε πράγματα που δυστυχώς η τηλεόραση δε γνωρίζει. Ελπίζω και εύχομαι να εκτιμηθεί», είπε, μεταξύ άλλων η πολυσυζητημένη παρουσιάστρια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άδοξο τέλος στη συνεργασία Βέλλη-Κωστόπουλου (videos)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι λέει η Άννα Μαρία Βέλλη για τον «καυγά» με τον Πέτρο Κωστόπουλο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέτρος Κωστόπουλος: Χαμηλά νούμερα, αποχώρηση αρχισυντάκτριας και τσακωμοί στον αέρα



    ΣΧΟΛΙΑ