• LIFE&STYLE

    Άννα Γουίντουρ: Χώρισε από τον μεγιστάνα των τηλεπικοινωνιών, Σέλμπι Μπράιαν

    • NewsRoom

    Άννα Γουίντουρ και Σέλμπι Μπράιαν


    Τέλος στον γάμο της με τον εκατομμυριούχο του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, Σέλμπι Μπράιαν έδωσε η Άννα Γουίντουρ, διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

    Το ισχυρό ζευγάρι των ΗΠΑ έχει απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, ενώ είχε σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Page Six.

    Την ώρα που η Άννα Γουίντουρ μένει στην πολυτελή έπαυλή της, ο Μπράιαν βρίσκεται στο Τέξας, απ’ όπου και κατάγεται.

    Φήμες θέλουν τον Μπράιαν να έχει γυρίσει πίσω στην αγκαλιά της πρώην συζύγου του, Κάθριν, της οποίας ο σύζυγος, επενδυτής τραπεζίτης, Ντέιμον Μετζακάπα απεβίωσε το 2015.

    Πηγές κοντά στην Κάθριν, ωστόσο, λένε πως δεν τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος την παράτησε το 1999 για να συνάψει σχέση με την Άννα Γουίντουρ.

    Σέλμπι Μπράιαν και Άννα Γουίντουρ

    «Η Κάθριν και ο Σέλμπι έχουν παιδιά μαζί και είναι φίλοι. Αυτό είναι όλο», είπε μια πηγή, όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επανασύνδεσή τους.

    Αν και οι λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμό δεν είναι ξεκάθαροι, σύμφωνα με την Page Six, το ζευγάρι είχε έρθει σε ρήξη από το 2013, όταν τότε αποκαλύφθηκε ότι ο Μπράιαν χρωστούσε περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους.

    Τελευταία φορά, ο φωτογραφικός φακός είχε «συλλάβει» την Άννα Γουίντουρ τον περασμένο Φεβρουάριο, σε δείπνο μαζί με τον Βρετανό ηθοποιό, Μπιλ Νάι, με τον οποίο διατηρεί καλές φιλικές σχέσεις.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ