Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, η Μπλε ομάδα στο Survivor έχασε και τα δύο αγωνίσματα ασυλίας με αποτέλεσμα να αποχωρίζεται μέλος της ομάδας της.
Υποψήφιες προς αποχώρηση αναδείχθηκαν οι Βαλέρια Χοψονίδου, Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και Ελευθερία Ελευθερίου.
Με τη σειρά του, το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε, δίνοντας στη Βαλέρια τις λιγότερες ψήφους. Έτσι, μετά από τη σύντομη παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο, η Βαλέρια αποχαιρέτησε το Survivor, διαψεύδοντας τα spoiler που κυκλοφόρησαν νωρίτερα.
Στο μεταξύ ένταση δημιουργήθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού, με τους άνδρες να κατηγορούν τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση ότι προσπαθούσαν να σχηματίσουν μία υποομάδα, κάτι που αρνήθηκαν κατηγορηματικά.
Η Ελευθερία μάλιστα είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Αλέξη και την Άννα Μαρία, χαρακτηρίζοντάς την ως διπρόσωπη.
Η Ελευθερία μάλιστα χαρακτήρισε «προδότη» τον Αλέξη στην διάρκεια της αντιπαράθεσής τους.
Για την ιστορία, οι Μπλε επέστρεψαν στις νίκες, κερδίζοντας το έπαθλο της επικοινωνίας με σκορ 10-6, κάτι που τους έκανε να ξεχάσουν έστω και για λίγο τις μεταξύ τους διαφορές.
Ένταση στο Συμβούλιο:
Η στιγμή της αποχώρησης:
Το έπαθλο επικοινωνίας:
Διαβάστε επίσης:
Στη «Φάρμα» διάσημοι ηθοποιοί και πρώην παίκτριες του Survivor και του GNTM (video)
Με συμπτώματα εγκεφαλικού νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Game changer για την Ελλάδα η τεχνητή νοημοσύνη – Δαίδαλος και Pharos βάζουν τα θεμέλια της ελληνικής Silicon Valley
- Το ΝΑΤΟ, η Ρωσία, η Τουρκία και ο ελληνικός «Θόλος του Αχιλλέα»
- Ρωμανός Ροδόπουλος: Νιγηριανοί σπουδαστές στον Πειραιά – Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επενδύει στην προσέλκυση διεθνών φοιτητών
- Αυξήσεις 2,4% στις συντάξεις από 1η Ιανουαρίου 2026 – Πότε θα πιστωθεί η ενίσχυση των 250 ευρώ
