• LIFE&STYLE

    Ανατροπή στο GNTM: «Κάναμε λάθος που σου δώσαμε το Golden Pass» (video)

    • NewsRoom

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου


    Μετά από μία αισθησιακή φωτογράφιση στην παραλία, όπου τα μοντέλα του GNTM κλήθηκαν να αναδείξουν την classy sexy πλευρά τους, ήρθε η ώρα οι κριτές να αποφασίσουν ποιες κοπέλες αξίζουν να το πολυπόθητο εισιτήριο για να μπουν στο σπίτι.

    Η Ελευθερία Καρναβά, η οποία εντυπωσίασε τους τέσσερις κριτές από την πρώτη κιόλας οντισιόν, κέρδισε το golden pass, δηλαδή αυτόματη είσοδο στο σπίτι, πριν ακόμη ξεκινήσει η πρώτη φάση του Bootcamp, χωρίς να κριθεί περαιτέρω, όπως τα υπόλοιπα κορίτσια.

    Παρά το γεγονός, η Ελευθερία αποφάσισε να συμμετέχει κανονικά στις δοκιμασίες, χωρίς άγχος, καθώς ήδη είχε εξασφαλίσει τη θέση στο σπίτι.

    Ωστόσο, οι κριτές φαίνεται πως απογοητεύτηκαν στην πορεία από τις επιδόσεις της με αποκορύφωμα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία δήλωσε πως έκαναν λάθος τελικά που της χάρισαν το Golden Pass.

    «Ελευθερία μας εντυπωσίασες στις οντισιόν και σου δώσαμε το Golden Pass. Κανονικά θα έπρεπε να πετάς από χαρά. Αυτό όμως δεν το είδαμε. Πρέπει να ξέρεις ότι αυτό το ‘εισιτήριο’ ήταν ανάμεσα σε εσένα και τη Μαρία. Το πήρες εσύ. Κάναμε λάθος έπρεπε να το δώσουμε στη Μαρία», είπε η Ηλιάνα αφήνωντας όλους άφωνους.

    Βέβαια, στο τέλος και οι δύο κοπέλες πήραν το «πράσινο φως» και μπήκαν στο σπίτι του GNTM.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ