• LIFE&STYLE

    Ανατροπή στο GNTM! Αποχώρησε φαβορί (video)

    • NewsRoom


    Ανατροπές, εντάσεις και κλάματα είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2!

    Με αφορμή τα γενέθλια της Κάτιας, τα κορίτσια άφησαν στην άκρη τις μεταξύ τους αντιπάθειες και γιόρτασαν την ξεχωριστή ημέρα με τούρτα.

    Το μοντέλο συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, καθώς όπως τόνισε δεν μπορούσε, αυτή την ιδιαίτερη μέρα για την ίδια, να επικοινωνήσει με τους γονείς της.

    «Είναι λίγο περίεργο να έχεις τα γενέθλιά σου και να μην μπορείς να επικοινωνήσεις με κανέναν από τους δικούς σου. Ξύπνησα το πρωί, μου βγήκε όλη η ένταση στο τρέξιμο, στην πισίνα, στη γυμναστική, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθάει πολύ», δήλωσε η ίδια.

    Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί για την Κάτια, καθώς είχε κερδίσει την προηγούμενη δοκιμασία μαζί με την Κέισι και έτσι οι δυο τους απόλαυσαν ακόμα ένα έπαθλο εκτός σπιτιού.

    Όταν, όμως, ήρθε η ώρα της φωτογράφισης, τα πράγματα δυσκόλεψαν για κάποια μοντέλα. Η Κέισι ήταν εκείνη που επέλεξε το φόρεμα για κάθε κοπέλα, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιον από τους στόχους της, όπως την Κάτια ή την Άννα…

    Από την άλλη, η Κάτια αποφάσισε για τον χρόνο που θα είχε η κάθε κοπέλα για να φωτογραφηθεί με φόντο ένα βιομηχανικό τοπίο, ποζάροντας με τις δωδεκάποντες γόβες τους πάνω στην κουτάλα μιας μπουλντόζας.

    Μάλιστα, η Κάτια κατάφερε να κλέψει την παράσταση και να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία.

    Αντίθετα, η Άννα και η Ίλντα είχαν τις δύο χειρότερες φωτογραφίες, συμφωνα με την απόφαση των κριτών, ενώ η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι από το GNTM αποχωρεί η Ίλντα, κάτι που ήρθε ως τεράστια έκπληξη τόσο στα μοντέλα όσο και στους τηλεθεατές.

    Οι φίλες της Ίλντα «πάγωσαν» στο άκουσμα του αποτελέσματος με την Ίλντα να λέει ότι έχει πάθει σοκ και την Χαρά να βάζει τα κλάματα.

    «Δεν γίνεται τώρα να φύγεις εσύ», της είπε η Μαρία, ενώ στη συνέχεια η Κέισι ανέφερε ότι κάποιος της κάνει πλάκα.



    ΣΧΟΛΙΑ