• LIFE&STYLE

    Ανατροπή στη Eurovision: Νέο φαβορί για τη νίκη μετά τις πρώτες πρόβες (videos)

    eurovision 2019

    eurovision 2019


    Κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα έμεινε για τη μεγάλη βραδιά του τελικού της Eurovision, που θα αναδείξει το νικητή της 64ης διοργάνωσης του δημοφιλούς διαγωνισμού τραγουδιού. Μετά τη δημοσιοποίηση των τραγουδιών όλων των φετινών συμμετοχών, ξεκίνησαν τα στοιχήματα, τα οποία και διαμόρφωσαν την προβλεπόμενη κατάταξη στη φετινή διοργάνωση της Eurovision. Νικήτρια χώρα, βάσει στοιχημάτων, αναδείχθηκε η Ολλανδία, ενώ οι δικές μας Ελλάδα και Κύπρος εμφανίζονταν 9η και 7η αντίστοιχα στην τελική κατάταξη.

    Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ωστόσο, οι συμμετοχές ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή, που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το φετινό διαγωνισμό, στο Τελ Αβίβ και έτσι το κοινό είχε την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τα όσα θα δει από τις χώρες, τις λαμπερές βραδιές των ημιτελικών και του τελικού. Η ενσάρκωση και η δημιουργική παρουσίαση των τραγουδιών των χωρών φαίνεται πως προκάλεσε σημαντικό ταρακούνημα στις προβλέψεις που επικρατούσαν έως τώρα, καθώς οι καλλιτεχνικές επιλογές για την παρουσίαση κάθε τραγουδιού φαίνεται ότι επηρέασαν, άλλες συμμετοχές θετικά και άλλες αρνητικά, επηρεάζοντας αρκετά το κοινό, με αποτέλεσμα να ανατραπούν τα δεδομένα για την κατάταξη, που υπήρχαν έως τώρα.

    Οι ανατροπές που προκλήθηκαν στα στοιχήματα ήταν τόσο έντονες, που αφορούν ακόμη και στη θέση του νικητή του φετινού διαγωνισμού. Έχουμε ήδη αναφέρει ότι οι πρόβες αποτέλεσαν μια ευεργετική εικόνα στους θαυμαστές του διαγωνισμού για τη χώρα μας, καθώς και για την Κύπρο, που ψηφίστηκαν ως οι καλύτερες εμφανίσεις, ανάμεσα στις χώρες που έκαναν πρόβα την ίδια μέρα αντίστοιχα.

    Oι πρόβες Ελλάδας και Κύπρου, που συγκέντρωσαν πολύ θετικά σχόλια:

    Με την ολοκλήρωση της πρώτης πρόβας για όλες τις χώρες, ωστόσο, μια εμφάνιση έκανε τη διαφορά, μάγεψε το κοινό και έκανε τα στοιχήματα να μιλούν για νέο επικρατέστερο για τη νίκη. Ο λόγος για το Αζερμπαϊτζάν με τον Chingiz και το «Truth», βρέθηκε σε ένα απόγευμα από την 15η θέση στο νούμερο 4! Έτσι, απειλεί πλέον τα μεγάλα φαβορί, Ολλανδία και Ρωσία. H Ολλανδία, μάλιστα, επέλεξε ένα άκρως λιτό σκηνικό για την εμφάνισή της, με αποτέλεσμα να μην εντυπωσιάσει και να απειλείται πλέον να χάσει τη νίκη από άλλα φαβορί.

    Σημειώνεται, ωστόσο, ότι αυτό μοιραία έχει αρνητικές επιπτώσεις για τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου. Η Τάμτα βρέθηκε από την 7η στην 9η θέση και η Κατερίνα Ντούσκα από την 9η στη 10η.

    Δείτε εδώ την πρώτη πρόβα του Αζερμπαϊτζάν που το ανέδειξε σε νέο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, καθώς και τη λιτή εμφάνιση της ολλανδικής συμμετοχής:
    • Αζερμπαϊτζάν

    • Ολλανδία

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Eurovision: Πρωτιές για Ελλάδα και Κύπρο μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους (pics & video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision 2019: Πώς θα εμφανιστεί η Κατερίνα Ντούσκα στην σκηνή του διαγωνισμού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eurovision 2019: Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας και της Κύπρου



    ΣΧΟΛΙΑ