• LIFE&STYLE

    Αναστασία Περράκη: Με σόκαραν τα όσα μαθεύτηκαν από το δικαστήριο με το Μ. Μουρούτσο

    αναστασια περρακη

    Αναστασία Περράκη


    Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Αναστασία Περράκη και μίλησε για όλα όσα συνοδεύουν το όνομά της στη δημοσιότητα, το δύσκολο διαζύγιο με τον Μιχάλη Μουρούτσο, το νέο της σύντροφο και τη ζωή της τώρα.

    Μιλώντας για την καριέρα της ως μοντέλο, η κ. Περράκη παραδέχθηκε ότι την είχε πληγώσει πολύ η πρώτη της συμμετοχή στα καλλιστεία, καθώς δεν είχε καταφέρει να πάρει κάποιο τίτλο. Το επιτυχημένο μοντέλο αποκάλυψε μάλιστα ότι, ολοκληρώνοντας την πορεία του στο χώρο του μόντελινγκ, θα επιθυμούσε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, σε κάτι που να τη ταιριάζει. Αναφέρθηκε ακόμη και στην αγάπη της για το ραδιόφωνο, ενώ είπε ότι σκέφτεται πολλά για το τηλεοπτικό της μέλλον.

    Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στη δύσκολη διαδρομή του γάμου της με τον Μιχάλη Μουρούτσο και τη δικαστική διαμάχη που ακολούθησε, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερη τρυφερότητα στην κόρη που απέκτησε με τον Ολυμπιονίκη. Τέλος, μίλησε για το νέο της σύντροφο και για τη σχέση, για την οποία πολλά έχουν γραφτεί, μεταξύ άλλων και για τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει (7 χρόνια), με τον οποίο, όπως δήλωσε το μοντέλο, είναι πολύ ευτυχισμένη

    «Εγώ ποτέ δεν έκρυψα ότι υπήρχαν διαφορές μεταξύ μας. Και όποτε με ρωτούσαν, πάντα απαντούσα ότι υπήρχαν προβλήματα. Θεωρώ άκομψα αυτά τα οποία γράφτηκαν, ήταν πολύ προσωπικά θέματα. Εγώ σοκαρίστηκα για πρώτη φορά, παρότι έχουν γραφτεί διάφορα κατά καιρούς. Με σόκαρε το ότι βγήκαν πολλές λεπτομέρειες, υπάρχει ένα παιδί κι έπρεπε να μπει ένα όριο στο τι γράφεται», είπε μεταξύ άλλων η Αναστασία Περράκη.

    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα αποκάλυψε η Αναστασία Περράκη στην Ελεονώρα Μελέτη:



    ΣΧΟΛΙΑ