• LIFE&STYLE

    Ανακαλύψτε τα πιο εύκολα μανικιούρ που μπορείτε να κάνετε μόνες σας

    • NewsRoom
    μανικιούρ


    Αν η σχέση των γυναικών με το μανικιούρ είχε status, αυτό θα ήταν σίγουρα το “it’s complicated”. Ποια δεν αγαπά άλλωστε να έχει τα άκρα της περιποιημένα και βαμμένα στις πιο μοδάτες αποχρώσεις της εποχής. Όταν όμως έρχεται η ώρα της συντήρησης (αν πρόκειται για gel) ή της αφαίρεσης, αφού έχει μεγαλώσει πλέον το νύχι ή έχει ξεφλουδίσει στις άκρες, τότε είναι που τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού ούτε χρόνος ούτε διάθεση τις περισσότερες φορές υπάρχει για ακόμη ένα ραντεβού στο nail salon.

    Και κάπου εδώ είναι που έρχονται τα negative space manicures για να κάνουν τα beauty όνειρά σας πραγματικότητα. Πρόκειται για αφαιρετικά και μίνιμαλ σχέδια που γίνονται πάνω στο φυσικό νύχι, ή πάνω σε μία στρώση σκληρυντικού, και διαρκούν περισσότερο από μία βδομάδα. Αν δε, το σχέδιο βρίσκεται μόνο στο πάνω μισό μέρος του νυχιού και συνδυαστεί με gel, τότε η διάρκεια αγγίζει μέχρι και τον ένα μήνα! Τέλειο; Μη χάνετε χρόνο λοιπόν, εμπνευστείτε από τα παρακάτω 8 nail art looks που ξεχωρίσαμε στο Instagram και υιοθετήστε τα άμεσα στο νέο σας μανικιούρ.

    Embellishments

    Τα bracelet nails είναι μία τάση που εμφανίστηκε πριν λίγα χρόνια και έχει ως στόχο να διακοσμήσει τα νύχια με μεταλλικές λεπτομέρειες που θυμίζουν πολλά βραχιόλια στοιβαγμένα στους καρπούς των χεριών. Πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε ένα τόσο glam nail design από το να κολλήσετε μερικά stripes πάνω στο φυσικό σας νύχι δεν υπάρχει.

    Pastels

    Το συγκεκριμένο nail look είναι ένας φόρος τιμής σε όλες εκείνες τις στιγμές που δεν μπορούσατε να διαλέξετε μία μόνο απόχρωση για το μανικιούρ σας. Συνδυάστε τες όλες μαζί λοιπόν, αρκεί να βρίσκονται στην ίδια χρωματική οικογένεια, όπως αυτή των pastels για παράδειγμα.

    Πολύχρωμη γεωμετρία

    Αυτό το διαγώνιο σχήμα σε ζωηρή ροζ απόχρωση δείχνει από μόνο του τόσο chic και πρωτότυπο, αλλά η κίτρινη λεπτομέρεια είναι που το απογειώνει.

    Το νέο γαλλικό

    Με έντονες επιρροές από τα 2000s, το συγκεκριμένο nail art design εκμοντερνίζει το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με πιο λεπτές γραμμές και μία half-moon λωρίδα στη μέση του νυχιού. Κάθε άλλο παρά basic θα το χαρακτηρίζαμε!

    Ροζ ουράνιο τόξο

    Μερικές διαγώνιες γραμμές σε τόνους της ίδιας χρωματικής οικογένειας είναι μία έξυπνη ιδέα για να αναβαθμίσετε το κατά τα άλλα απλό μανικιούρ σας. Προσοχή μόνο οι αποχρώσεις να διαφέρουν μεταξύ τους ώστε να είναι ευδιάκριτο το σχέδιο.

    Color blocking

    Για τους λάτρεις του color blocking, το negative space manicure είναι η ιδανική ευκαιρία να πειραματιστούν με πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις. Μην ανησυχείτε, το αποτέλεσμα δε θα δείχνει too much, αφού η βάση είναι φυσική.

    Μινιμαλιστικό floral

    Ώρα να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας στη ζωγραφική και να δημιουργήσετε μικρά λευκά λουλούδια διάσπαρτα στα νύχια σας. Μια καρφίτσα, μία μπατονέτα και μία οδοντογλυφίδα θα σας χρειαστούν σίγουρα!

    Tie Dye

    Επειδή ακριβώς η βάση του μανικιούρ κυμαίνεται σε ουδέτερους τόνους, μπορείτε άνετα να δοκιμάσετε πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς, όπως αυτός του πράσινου, του κίτρινου και του ροζ που είδαμε στο Instagram.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ZARA: Δέκα φορέματα της νέας συλλογής με πολύ στιλάτα μοτίβα και prints!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε κάνει πρεμιέρα το Project Runway Greece (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό τσίμπημα των πουλόβερ



    ΣΧΟΛΙΑ