ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η Αλίκη είχε εμμονή με την εικόνα της»
Για την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν.
Η σπουδαία ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, λέγεται πως δεν ήθελε να γεράσει.
Αυτό επιβεβαιώνει και ο Περικλής Αλμπάνης, ο οποίος δήλωσε:
«Μου το έλεγε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Είχε εμμονή με την εικόνα της.
‘Εγώ θα φύγω νωρίς, δεν θα τους αφήσω να με δουν γερασμένη. Με περιμένουν στη… γωνία και να ξέρεις ότι στην κηδεία μου θα έρθουν όλοι αυτοί για να πάρουν από μένα κι εκεί. Ακόμα και πάνω από το φέρετρό μου θα έρθουν, εκεί θα είσαι να το δεις’.
Αυτό μου έλεγε. Δεν το ήθελε με τίποτα αυτό, να τη δουν γερασμένη, δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει, δεν ξέρω γιατί.
Τώρα, η Αλίκη θα ήταν 86 χρονών, ήταν γεννημένη το 1933, κι “έφυγε” 63 χρονών. Ήταν καλή μάνα, αγαπούσε πολύ τον Γιαννάκη».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Νίκος Καρβέλας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Άννας Βίσση
- Κυψέλη: Το δικαστήριο υποχρεώνει «Ελληνικό Μετρό» και κοινοπραξία να δώσουν στους κατοίκους τις πραγματογνωμοσύνες για τις ζημιές στα κτίρια
- Mediterra: Αναστολή διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο λόγω των αποκλίσεων στα αποθέματα
- Κέντον Τζάρβις (CEO EasyJet): Σε τροχιά ολοκλήρωσης στις αρχές 2027 το deal 5,7 δισ. λιρών με την Apollo
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.