• LIFE&STYLE

    Αλεξία Έβερτ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το ιατρικό λάθος που τους άλλαξε τη ζωή (video)

    • NewsRoom

    Η Αλεξία Έβερτ


    Συγκλόνισε η Αλεξία Έβερτ, με την εξομολόγησή της για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της, μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

    Η κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ αναφέρθηκε στο σοβαρό ιατρικό λάθος που καθήλωσε τον σύζυγό της στο κρεβάτι, εδώ και 14 χρόνια, για τον δικαστικό αγώνα που ακολούθησε, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έχοντας να αντιμετωπίσει τις ιδιαίτερες ανάγκες του άντρα της ζωής της αλλά και την ανατροφή του γιου της, Γιώργου, που τότε ήταν 5 ετών.

    Ο Γιώργος Αλβέρτης, μετά από ένα σοβαρό ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης που έκανε το 2005, καθηλώθηκε στο κρεβάτι.

    «Ο σύζυγός μου είχε μια κύστη τρίτης κοιλίας στον εγκέφαλο, έπρεπε να χειρουργηθεί, χειρουργήθηκε και αμέσως μετά το χειρουργείο πήγαν όλα στραβά από εγκληματική αμέλεια γιατρών. Κατέστη άνθρωπος με ειδικές ανάγκες. Όταν υπέβαλα τη μήνυση, τέσσερα χρόνια μετά, ένας από τους θεράποντες γιατρούς πήγε για απολογία και μετά από δύο μέρες έβαλε τέλος στη ζωή του.

    Προσπαθούσα να μαζέψω τα κομμάτια μου. Ξέρεις τι είναι να έχεις έναν άντρα σαν τα κρύα τα νερά, όμορφο, πετυχημένο και την άλλη μέρα να στον παραδίδουν έτσι; Ζητούσα δικαίωση. Κατάλαβα ότι δεν θα καλυτερεύσει όταν πήγαμε στη Γερμανία, σε μια κλινική που ειδικεύεται σε χειρουργεία εγκεφάλου και μου είπαν «Λυπάμαι κ. Έβερτ, μην περιμένετε πολλά».

    Εδώ μας γέμισαν εμπιστοσύνη. Μας είπαν ότι μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο θα γυρίσει πίσω στη δουλειά του».

    Δείτε όσα είπε η Αλεξία Έβερτ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

    Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλεξία Έβερτ είναι υποψήφια σύμβουλος στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στην Αθήνα με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλεξία Έβερτ: Η σπάνια ιστορία ζωής μιας μοναδικά αφοσιωμένης και μαχητικής γυναίκας

     



    ΣΧΟΛΙΑ