• Πολιτική

    Δημοτικό Συμβούλιο: Οι εξηγήσεις του Νίκου Μακρόπουλου για τα… Baden Baden και η συγγνώμη της Αλεξίας Έβερτ

    • NewsRoom

    Νικόλας Μακρόπουλος, Αντιδήμαρχος Αθηναίων (στη φωτό μαζί με την Aston Martin)


    Εξηγήσεις σχετικά με ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων, Νίκος Μακρόπουλος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

    Ο κ. Μακρόπουλος διευκρίνισε ότι το σπίτι στη Γερμανία, στο οποίο αναφέρεται στην ανάρτησή του, είναι στον τόπο καταγωγής της γυναίκας του, η οποία είναι Γερμανίδα.

    Σε ό,τι αφορά το αυτοκίνητό του Aston Martin, όπως είπε, το έχει αγοράσει πριν από 40 χρόνια, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν είχε ως στόχο να προκαλέσει και μόλις αντιλήφθηκε ότι η ανάρτηση δεν έγινε στο προσωπικό του προφίλ, αλλά στο επαγγελματικό του, διέγραψε αμέσως την ανάρτηση από την σελίδα του.

    Παράλληλα, συγνώμη για την επίμαχη ανάρτηση της, για τις κινητοποιήσεις την ημέρα του Πολυτεχνείου παρά την απαγόρευση, ζήτησε η πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων, Αλεξία Έβερτ, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Η κ. Έβερτ παραδέχθηκε ότι η ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ήταν αρκετά καυστική, ίσως υπέρ του δέοντος», επαναλαμβάνοντας ότι δεν αφορούσε κάποιο κόμμα, αλλά ήταν «απόρροια θυμού και στενοχώριας μ’ αφορμή την παραβίαση ενός νόμου που θέλει να μας προστατέψει από την πανδημία». Και διερωτήθηκε αν όσοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις θεώρησαν «επαναστατική» την πράξη τους.

    Από τη «Λαική Συσπείρωση», ο Στέλιος Λάμπρου, απευθυνόμενος στην κ. Έβερτ, είπε μεταξύ άλλων ότι «λίγη ταπεινότητα και ντροπή δεν βλάπτει», ενώ από την ίδια παράταξη ο Χάρης Βουρδουμπάς, ανέφερε ότι με την τοποθέτησή της «δείχνει ότι δεν έχει μετανιώσει».



    ΣΧΟΛΙΑ