• LIFE&STYLE

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: «Καλύτερα να σιωπήσεις»

    • NewsRoom

    Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης


    Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αναφορικά με τις καταγγελίες εις βάρος ηθοποιών και σκηνοθετών, σχολίασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

    Ο γνωστός ηθοποιός και σύζυγος της, επίσης, ηθοποιού Λένας Δροσάκη, η οποία πρόσφατα κατήγγειλε συνάδελφό της για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, τοποθετήθηκε για όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πρωινή εκπομπή του Mega και τη Δανάη Μπάρκα.

    «O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννάει όχι μόνο το θέατρο αλλά την ίδια την κοινωνία. Γιατί μας βάζει σε τάξη, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος; Δε γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί, τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν;

    Αναγάγει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική/παραγωγική/αυτοκαταστροφική συμπεριφορά (ξεθάβοντας τον Debussy, αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα). Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και ‘συγκαλύπτεις’ τον ‘βασανισμένο καλλιτέχνη’ που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις.

    Επίσης μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία. Προσπαθώ να ταγκάρω τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και δεν με αφήνει το Instagram. Μήπως έχει να κάνει και αυτό με το επιτελικό κράτος;», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Instagram Story του.

    Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη:

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρκουλάκης: Είμαι στενός φίλος με τουλάχιστον 2 από τους καταγγελλόμενους – Ποτέ δεν συνέβη κάτι μπροστά μου

    Survivor: Τα ιλιγγιώδη χρηματικά ποσά που έχουν εισπράξει μέσα σε 2 μήνες οι παίκτες (video)

    Λίνα Μενδώνη: Ο Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος – Μας εξαπάτησε



    ΣΧΟΛΙΑ