• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες: «Πάρτι» στο Twitter με το φινάλε της σεζόν – Στα ύψη η τηλεθέαση

    • NewsRoom

    Άγριες Μέλισσες


    Ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, ο πρώτος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς – φαινόμενο του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», που καθήλωσε φέτος τους τηλεθεατές και απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές.

    Οι Άγριες Μέλισσες ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το χθεσινό, τελευταίο επεισόδιο ήταν αντάξιο της καθηλωτικής πορείας της σειράς κατά τη διάρκεια της σεζόν και άφησε στους τηλεθεατές μία γερή γεύση, μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

    Την ώρα που το επεισόδιο προβαλλόταν στην τηλεόραση του Ant1, οι χρήστες του Twitter είχαν «πάρει φωτιά» σχολιάζοντας κάθε εξέλιξη της υπόθεσης.

    Φυσικά, το μωρό της Δρόσως, που το έδωσε στην Ασημίνα και θα πάρει το όνομα του δολοφονημένου Σέργιου, έγινε το επίκεντρο των tweets, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για «θεία δίκη». Δεν έλειψαν βέβαια και τα σχόλια για τη Θεοδοσία και το γράμμα που βρήκε, που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι ο Σέργιος δολοφονήθηκε από τις αδερφές Σταμίρη, αλλά και κάποια άλλα γεγονότα του χθεσινού, τελευταίου επεισοδίου.

    Οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να λεπτό να σχολιάζουν τις εξελίξεις και φυσικά ανυπομονούν για τον δεύτερο κύκλο που θα έρθει τον Σεπτέμβριο.

    Αξίζει, μάλιστα, να αναφερθεί ότι η τηλεθέαση παρέμεινε στα ύψη, επιβεβαιώνοντας ότι το τηλεοπτικό κοινό θα βρίσκεται και πάλι μπροστά στις οθόνες του, για να ανανεώσει το ραντεβού του με τη σειρά, στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

    Δείτε μερικά από τα πιο επιτυχημένα tweets που δημοσίευσαν χθες οι τηλεθεατές των «Άγριων Μελισσών»:



    ΣΧΟΛΙΑ