Απόψε στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη ενημερώνει τον Λάμπρο για όσα έχουν μάθει.
Ο Λάμπρος, πιεσμένος, θέλει να αντιδράσει ο Σαράφης, όμως, τον συμβουλεύει να μην μιλήσει.
Ο Σέργιος, έχοντας καταλάβει πως τα τρία κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του.
Ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει από τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη.
Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου, αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα.
Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω!




Διαβάστε επίσης:
Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν – Τι απαντά τώρα
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
«Ρινόκερος»: Αρχίζουν ξανά οι παραστάσεις, ο Αιμιλιανός Σταματάκης στη θέση του Άρη Σερβετάλη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεσσηνία: Διατηρούσαν οργανωμένη φυτεία κάνναβης με 267 δενδρύλλια – Τρεις συλλήψεις (βίντεο)
- Τουρκία: Γιατί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς «μπλοκάρει» τα hedge funds
- Πανικός σε Ιταλία και Ελβετία: Χαλάζι μεγέθους μπάλας τένις προκάλεσε ζημιές και τραυμάτισε παιδιά (βίντεο)
- «Τουρισμός για Όλους»: Τα επόμενα βήματα για όσους κληρώθηκαν – Πού και πώς χρησιμοποιείται η κάρτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.