• LIFE&STYLE

    Αγωγή 75 εκατομμυρίων κατά του πατέρα της κατέθεσε η Ριάνα

    • NewsRoom


    Η 30χρονη ποπ σταρ Ριάνα έχει αναφέρει στο παρελθόν αρκετές φορές την κακή σχέση που έχει με τον πατέρα της και τα παιδικά τραύματα που κουβαλά λόγω της άθλιας συμπεριφοράς του.

    Ο Ρόναλντ Φέντι την ανάγκαζε να τον βοηθάει πουλώντας ρούχα στο δρόμο, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της οικογένειας. Κακοποιούσε την οικογένειά του, έκανε κατάχρηση ναρκωτικών και είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Όταν η Ριάνα ήταν 14 ετών ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια.

    Η Ριάνα αποφάσισε να καταθέσει αγωγή εναντίον του για λόγους επιχειρηματικής εκμετάλλευσης των brand της, Fenty Beauty και Savage x Fenty, χωρίς την άδειά της.

    Ο πατέρας της μαζί με συνεργάτη του δημιούργησαν την εταιρεία Fenty Entertainment, το 2017, λίγο μετά την παγκόσμια επιτυχία της Ριάνα με τις σειρές καλλυντικών και εσωρούχων της.

    Η Ριάνα στην αγωγή της ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της και ο συνεργάτης του με δόλιες μεθόδους κατάφεραν να «αντλήσουν εκατομμύρια δολάρια από ανυποψίαστους φορείς».

    Για παράδειγμα, είχαν κλείσει μία συμφωνία που όριζε ότι η Ριάνα θα πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις στη Λατινική Αμερική, από την οποία κέρδισαν 15 εκατομμύρια δολάρια «για λογαριασμό της», χωρίς καμία νόμιμη εξουσιοδότηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Power of Love: Το μήνυμα του Σωκράτη για την σχέση του Γιάννη με την Αργυρώ (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Νέες αποκαλύψεις – σοκ από την Ρία Αντωνίου: «Με βίασε ο…» – Τι απαντά ο επιχειρηματίας



    ΣΧΟΛΙΑ