• LIFE&STYLE

    Αυτός είναι ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη

    • NewsRoom
    ελενα ραπτη

    Έλενα Ράπτη, βουλευτής της ΝΔ


    Μυστήριο αποτελούσε μέχρι και πρότινος η ταυτότητα του άνδρα, που παντρεύτηκε η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη.

    Την ανακοίνωση του γάμου της έκανε η ίδια μέσα από το επίσημο προφίλ της στο Instagram, με μία φωτογραφία. Αν και φαίνονται μόνο οι πλάτες των νεονύμφων και όχι τα πρόσωπά τους, έγινε γνωστό εν τέλει πως ο σύζυγός της λέγεται Κίμων και κατάγεται από τα Τρίκαλα.

    Ειδικότερα και σύμφωνα με τα trikala-enimerosi, πρόκειται για τον Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος υπήρξε σωματοφύλακάς της, ενώ παλαιότερα υπήρξε και στη φρουρά του πρόεδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

    Φωτογραφίες του Κίμωνα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας:

    μπαλλας κιμων
    Κίμων Μπάλλας

    Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη. Το ιερό μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, 10 συνολικά καλεσμένων, πριν από τις εκλογές, στις 18 Μαΐου.

    Την ανακοίνωση που προκάλεσε έκπληξη έκανε την περασμένη Κυριακή, η Έλενα Ράπτη στο Instagram.

    «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε η ίδια.

    ραπτη μπαλλας
    Κίμων Μπάλλας

    Το νυφικό της έραψε η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Celia Kritharioti. Μέσα από το επίσημο προφίλ της στο Instagram έγραψε, μεταξύ άλλων:

    «Είθε η δυνατή τους αγάπη και πίστη να τους οδηγεί για το υπόλοιπο της ζωής τους».

    ελενα ραπτη σωματοφυλακας
    Φωτογραφία: NDP Photo Agency



    ΣΧΟΛΙΑ