ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για την Αγγελική Νικολούλη, καθώς γιορτάζει ο μοναχογιός της, Κωνσταντίνος Μουσούλης. Η παρουσιάστρια του Alpha, δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, από την Αμερική και έγραψε στην λεζάντα: «Το αστέρι μου…».
https://www.instagram.com/p/BxspRQvFmTW/?utm_source=ig_embed
Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, είναι σκηνοθέτης και σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School.
https://www.instagram.com/p/BvV0e40HURv/?utm_source=ig_embed
Η σκηνοθετική δουλειά του Κωνσταντίνου Μουσούλη με τίτλο «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ») απέσπασε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για τη Φλόρι Σάεν στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards, ενώ στον αμερικανικό τύπο υπάρχουν ήδη τα πρώτα θετικά σχόλια για τη δουλειά του.
https://www.instagram.com/p/BmOP4HmHsxz/?utm_source=ig_embed
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαουδική Αραβία: Ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στο Ριάντ
- Ομοσπονδία Βλάχων: Αντίδραση προκαλεί το ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης – Επιστολή στον Γεραπετρίτη
- Διαφάνεια από τη Μόσχα ζητά ο Ρούμπιο μετά τις αναφορές για θάνατο 28χρονης από πνευμονική πανώλη σε ρωσικό εργαστήριο
- Επακούμβηση του πλοίου «Σαόνησος» στην προβλήτα του λιμανιού στην Πάτμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.