• LIFE&STYLE

    Αυτά είναι τα μοντέλα που πέρασαν στον τελικό του GNTM (video)

    • NewsRoom

    Κέισι και Άννα Μαρία


    Ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του GNTM και το ταξίδι των μοντέλων στην Ιταλία με μία σειρά δοκιμασιών που ανέδειξε τις Τοπ 3 του διαγωνισμού.

    Τα κορίτσια του GNTM πόζαραν σε μία… κηδεία εξωτερικεύοντας συναισθήματα απόγνωσης, θρήνου, εξάντλησης και συνειδητοποίησης, ενώ στη συνέχεια πάτησαν γκάζι… σε πίστα Formula1.

    Η Κέισι έζησε το ρόλο της «Ιταλίδας χήρας» στο έπακρον, κλαίγοντας γοερά.

    Μετά την επιστροφή τους στο σπίτι του GNTM, στην Ελλάδα, η Κέισι επιτέθηκε στην Μαρία, υποστηρίζοντας ότι δεν αξίζει που βρίσκεται στην τελική τετράδα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter.

    Συγκεκριμένα, η Κέισι δήλωσε:

    «Θέλω να πω κάτι, δεν θέλω να παρεξηγηθεί όποια είναι να παρεξηγηθεί γενικά, απλά θέλω να το πω γιατί θέλω να νιώθω εγώ καλά. Θα μιλήσω για μένα, την Άννα Μαρία και αυτό περιλαμβάνει και την Κάτια.

    Είμαστε τρία κορίτσια που μπήκαμε εδώ μέσα γιατί όντως αγαπούσαμε το μόντελινγκ και δεν μπήκαμε εδώ μέσα για να δούμε πως θα πάει, μήπως μου ταιριάζει, επειδή δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, ας ασχοληθώ με αυτό. Είναι κάτι που αγαπούσαμε εξαρχής και ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένα εδώ μέσα.

    Εσύ δεν ξέρουμε αν ακόμα έχεις βρει αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι ειλικρινά μας αξίζει που είμαστε εδώ, όχι ότι αναιρώ τη δική σου προσπάθεια και τη δική σου απόδοση.

    Δεν θέλω να σε υποτιμήσω σαν παίκτρια και σαν απόδοση, απλά είναι αυτό το οποίο πιστεύω και αφού είναι η ευκαιρία και λίγο πριν φύγουμε, είπα να το αναφέρω.

    Ήρθες για να πεις… μπας και! Δεν έχεις συνειδητοποιήσει το που βρίσκεσαι και τι συμβαίνει γύρω σου. Και αυτό φαίνεται».

    Πάντως, αν σκεφτούμε ότι το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει αύριο, Πέμπτη τη νικήτρια στον μεγάλο τελικό, ίσως η Κέισι χάσει ψήφους εξαιτίας της συμπεριφοράς της!

    Την ώρα της αποχώρησης, η Μαρία και η Άννα Μαρία ήταν οι δύο παίκτριες που έμειναν απέναντι από την Βίκυ Καγιά, η οποία τελικά ανακοίνωσε ότι από το GNTM αποχωρεί η Μαρία.

    Χαμογελαστή και με το κεφάλι ψηλά, η Μαρία αγκάλιασε τους κριτές και δήλωσε:

    «Ήταν τίμιο που έφυγα γιατί είχα λάθη στην φωτογραφία μου. Δεν ήταν όμως θέμα πορείας που έλεγαν τα κορίτσια», ανέφερε η Μαρία, πετώντας τα «καρφιά» της για τη διαφωνία που είχε με την Κέισι στο σπίτι.

    Ωστόσο, μετά την αποχώρησή της, είπε πως θα ήθελε να κερδίσει η Κέισι το έπαθλο, βάζοντας ως δεύτερη επιλογή της την Άννα Μαρία.

    Συνεπώς, στην τελική τριάδα και τον μεγάλο τελικό, που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται σε ζωντανή μετάδοση, είναι η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία, επιβεβαιώνοντας τα spoiler.

    Ποια κοπέλα θα αναδειχθεί σε Greece’s Next Top Model 2019;



    ΣΧΟΛΙΑ