• Fashion

    Αεροσυνοδοί με μπικίνι! Η νέα μόδα σας στέλνει στα… σύννεφα

    Βιετνάμ


    Η εταιρεία από το Βιετνάμ VietJet Air διαθέτει φτηνές πτήσεις και πλούσιες “εικόνες”. Η ιδιωτική αεροπορική εταιρεία, της οποίας το 95% ανήκει στην πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχο της χώρας, Nguyen Thi Phuong Thao, έχει αναγάγει την “άνεση” σε επιστήμη και τι καλύτερο και πιο … άνετο για τον επιβάτη από μία αεροσυνοδό με μπικίνι. 

    Και πριν υπάρξουν αντιδράσεις για τα δικαιώματα των γυναικών, πρέπει να αναφερθεί ότι η τολμηρή απόφαση ανήκει στη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας, που είναι γυναίκα και σε αυτό συμφώνησε και το προσωπικό.

    viet2Η Nguyen Thi Phuong Thao, κατέχει το 95% της αεροπορικής εταιρείας, κι έχει γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ, κατέχοντας πάνω από το 30% των αερομεταφορών του Βιετνάμ.

    viet5Όπως σημειώνει το «Vivalifestyleandtravel», μία γυναίκα επιχειρεί κάτι τέτοιο με την υποστήριξη των άλλων γυναικών, αφού το προσωπικό της εταιρείας όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να εργάζεται με μπικίνι ή με την παραδοσιακή στολή, επέλεξε το πρώτο.

    viet4Σύμφωνα με την Thao, η εμφάνιση των νεαρών γυναικών με μπικίνι είναι στην ουσία ένα ισχυρό χτύπημα στην συντηρητική κουλτούρα του Βιετνάμ και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με την συγκατάθεση των ίδιων των γυναικών.

    Όπως είπε είναι πολύ ευχάριστο οι άνθρωποι να συνδέουν την αεροπορική εταιρεία με την εικόνα του μπικίνι, επισημαίνοντας ότι «εάν αυτό κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους, τότε είμαστε ευχαριστημένοι γι αυτό».

    Για να «σπάσει» το πολιτιστικό εμπόδιο, τα κορίτσια της εταιρείας σε ρόλο μοντέλων πόζαραν με τα μπικίνι του για το ετήσιο ημερολόγιο της αεροπορικής εταιρείας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ε. Παπαρίζου: Γι’ αυτό το λόγο επέλεξε να είναι στο “The Voice”

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαίη Σκορδά: Έτσι αντέδρασε όταν άκουσε τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιό τους (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νέα «βόμβα» στη showbiz – Χώρισε ο γνωστός παρουσιαστής



    ΣΧΟΛΙΑ