• LIFE&STYLE

    900 αστυνομικοί εισβάλουν στον οίκο ανοχής Άρτεμις. Κατηγορίες για φοροδιαφυγή

    • NewsRoom


    Έφοδο πραγματοποίησαν οι γερμανικές αρχές σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής του Βερολίνου, συλλαμβάνοντας 6 ανθρώπους με τις κατηγορίες του ανθρώπινου εμπορίου και της φοροδιαφυγής. Όπως βλέπουμε στο video που καταγράφηκε η επιχείρηση επάνδρωσε 900 αστυνομικούς για να εισβάλουν στον οίκο ανοχής Artemis στο Βερολίνο της Γερμανίας.

    Η επιχείρηση της αστυνομίας είχε ξεκινήσει πολλούς μήνες νωρίτερα, κάνοντας ενδελεχής έρευνες στον οίκο ανοχής Artemis.

    Οι κατηγορίες που έγιναν στους ιδιοκτήτες του οίκου αφορούσαν οφειλές των ίδιων στο μέγεθος των 17.5 εκατομ. ευρώ, τα οποία χρωστάνε στην κοινωνική ασφάλεια από το 2006.

    Ακόμη οι κατηγορίες αναφέρουν πως όλοι οι εργαζόμενοι του Artemis αναγκαζόταν να παριστάνουν τους αυτοαπασχολούμενους για να αποφεύγουν οι υπεύθυνοι την πληρωμή τους στο κράτος.

    Η Γερμανία έχει νομιμοποιήσει την πορνεία ήδη από το 2012, δημιουργώντας έτσι μια βιομηχανία η οποία φέρεται σήμερα να αξίζει γύρω στα 16 δις ευρώ τον χρόνο.

    Τέτοιου “μεγάλοι” τύπου οίκοι ανοχής προσελκύουν πλήθος τουριστών από τις γείτονες πιο αυστηρές χώρες όσον αφορά την ελευθερία αυτών των μαγαζιών διασκέδασης.

    Ο συνολικός αριθμός των οίκων ανοχής της Γερμανίας υπολογίζεται πως έχει διπλασιαστεί στα 400,000 τα τελευταία 20 χρόνια.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/ta-7-simantikotera-pragmata-pou-prepi-na-xerete-simera/38490

     



    ΣΧΟΛΙΑ