• LIFE&STYLE

    Η έκπληξη που έκρυβε το party της Kylie Minogue στην Σίφνο

    • NewsRoom


    Το πανέμορφο νησί της Σίφνου επέλεξε η Kylie Minogue και ο σύντροφος της Joshua για το party γενεθλίων της. Ένα party όμως στο οποίο σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το ζευγάρι επισημοποίησε και την σχέση του με τα ιερά δεσμά του γάμου.

    Ο γάμος τελέστηκε με μεγάλη μυστικότητα στο νησί των Κυκλάδων ενώ οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με υπερπολυτελές jet στο νησί, όπου η Kylie θα γιόρταζε τα γενέθλια της. Αν και οι ίδιοι το αρνούνται, το έξυπνο αυτό τρικ φαίνεται να χρησιμοποίησε το ευτυχισμένο ζευγάρι και μαζί με τα γενέθλια της Kylie φαίνεται πως γιόρτασαν και την γαμήλια τελετή.

    sifnos

    kylie- Joshua

    Αν και ο 28χρονος σύντροφος της Kylie, Joshua, προσπάθησε να αρνηθεί τις φήμες, αναρτώντας στην προσωπική του σελίδα του Twitter, το σχόλιο “υποτίθεται παρευρέθηκα σε έναν μεγάλο ελληνικό γάμο”, προσπαθώντας με χιουμοριστικό τρόπο να δώσει τέλος στην έντονη φημολογία.

    tweet

    Όσο και αν ο 28 ηθοποιός προσπαθεί να αρνηθεί την φήμες γύρω από τον υποτιθέμενο γάμο του με την διάσημη τραγουδίστρια, παρόλα αυτά σχετικές πηγές αναφέρουν πως το γεγονός αποτέλεσε το καλύτερο καλά κρυμμένο μυστικό του κόσμου. Ακόμη, οι ίδιες πηγές τονίζουν πως επανδρώθηκαν πολλά jets με τους καλεσμένους που θα ερχόντουσαν στο event. Η Kylie φαίνεται πως μετέφερε όλους τους καλεσμένους της για να γιορτάσουν το υποτιθέμενο party γενεθλίων της.

    kylie-minogue

    Η Kylie και ο Joshua συναντήθηκαν κατά την διάρκεια γυρισμάτων του τηλεοπτικού show Galavant, ενώ η ίδια έχει δηλώσει για την διαφορά ηλικίας με τον σύντροφο της, “νιώθω ότι μοιάζουμε πολύ και έχουμε δέσει χωρίς να δώσουμε σημασία το τι λένε τα χαρτιά”.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/machi-ton-filon-giati-vatheni-misthologiko-chasma-stis-neoiserchomenes-stin-agora-ergasias/52101

     Δείτε επίσης:

    http://www.mononews.gr/maria-sharapova/52137

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ