• LIFE&STYLE

    25χρονος τραγουδιστής ο νέος έρωτας της Πάολα!

    • NewsRoom
    πάολα

    Πάολα


    Όπως γνωστοποιήθηκε προ ολίγων ημερών, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, χώρισε με τον επί 6 χρόνια σύντροφό της, Μιχάλη Ποζίδη.

    Το θέμα αυτό σχολίασε στην εκπομπή της η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως η τραγουδίστρια έχει ήδη ερωτευτεί ξανά. Οι μόνες πληροφορίες που έδωσε η Σταματίνα είναι πως πρόκειται για ένα νεαρό τραγουδιστή 25 χρονών, ενώ ανέφερε πως τραγουδούσαν μαζί το καλοκαίρι. Ποιος να είναι άραγε;

    Δείτε παρακάτω τι είπε ακριβώς για τον νέο έρωτα της Πάολα:

    «Η Πάολα είναι ερωτευμένη. Έκανα κι εγώ το ρεπορτάζ μου. Αφού τελείωσε η σχέση της με τον κύριο Ποζίδη με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια, αλλά προφανώς η σχέση έκανε τον κύκλο της και έκλεισε. Η Πάολα που δεν της αρέσει να μιλά για τα προσωπικά της, ούτε να απασχολεί για τα προσωπικά της χαμογελάει ξανά. Τους τελευταίους μήνες… Έναν; Δύο; Τρεις; Είναι με έναν άντρα, λίγο πιο μικρό από εκείνη. Αυτός πρέπει να είναι 25αρης νομίζω… κάτι τέτοιο. Είναι νεαρός τραγουδιστής και τραγουδούσαν μαζί το καλοκαίρι σε κάποιες συναυλίες που έκανε στην περιοδεία και στην Πύλη Αξιού τώρα. Είναι ερωτευμένη. Όσοι την βλέπουν και κάνουν παρέα μαζί της βλέπουν το χαμόγελο στα χείλη της, ότι είναι ερωτευμένη και χαρούμενη και εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Τζένη Μπαλατσινού «αδειάζει» την Καγιά: «Έχουν αλλάξει τα πρότυπα ομορφιάς»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Έξαλλη η Μαγγίρα! «Με έχετε προσβάλει!» – Τι συνέβη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ZARA: 10 +1 χουχουλιάρικα και στυλάτα πουλόβερ που θα λατρέψετε!



    ΣΧΟΛΙΑ