• LIFE&STYLE

    Aυτό είναι το αυτοκίνητο που λατρεύουν οι πιο σέξι διάσημες

    • NewsRoom


    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είδους αυτοκίνητα προτιμούν οι διάσημοι του Hollywood ; Όπως φαίνεται λοιπόν πολλοί άνδρες  αλλά και γυναίκες επιλέγουν την Cadillac Escalade. H Cadillac Escalade είναι ένα μεγάλο πολυτελές SUV αυτοκίνητο, που παράγεται από την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Cadillac από το 1998. Το Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλής Γωνίας (Side Zone Blind Spot Alert) ως στάνταρ. Το σύστημα hands-free με Bluetooth έγινε στάνταρ σε όλα.Το ρυθμιζόμενο σε ύψος τιμόνι έγινε στάνταρ σε όλα.

    Cadillac_Escalade_

    Σας παρουσιάζουμε τα προτερήματα του αυτοκινήτου αυτού, τα οποία δικαιολογούν τη τόσο μεγάλη ζήτηση.Το προαιρετικό σύστημα δορυφορικής πλοήγησης για την τρέχουσα κυκλοφοριακή κίνηση και επιλογές , αναλόγως με την κυκλοφοριακή συμφόρηση, εκ νέου πρόταση βέλτιστης διαδρομής. Έφερε στάνταρ αρωματικά δερμάτινα καθίσματα, και μάλιστα εμπρός και πίσω θερμαινόμενα, με το λογότυπο της Escalade να έχει κυριολεκτικά διασκορπιστεί σε όλο το αυτοκίνητο, συν πινελιές από ξύλο Zebrano σε πολλά σημεία, ακόμα και στο τιμόνι.

    candila.1

    Έχει το ακριβότερο ηχοσύστημα Bose, με στάνταρ κασετόφωνο και CD-player ή έξτρα 6-δίσκο CD-changer και, για πρώτη φορά σε SUV, με τεχνολογία surround.Το σύστημα τηλεματικής της General Motors για παροχή πληροφοριών και επείγουσας οδικής βοήθειας, το λεγόμενο OnStar, ήταν εξ αρχής στάνταρ. Επίσης, ήταν νεότερης έκδοσης, με νέες υπηρεσίες και με ένα σύστημα υπενθύμισης υποχρεώσεων σε μελλοντικές ημερομηνίες.

    Ο πίνακας οργάνων ήταν λίγο διαφορετικός από το κοντέρ των GMC Yukon και Chevrolet Tahoe, με λευκές βελόνες, αντί για πορτοκαλί, και ταχύμετρο με μέγιστη ένδειξη τα 120 mph (193 km/h), αντί για 100 mph (161 km/h), αν και τελικώς τα Yukon και Tahoe, από τον επανασχεδιασμό της σεζόν του 2000, απέκτησαν και αυτά το ταχύμετρο των 120 mph. Το υπόλοιπο ταμπλό, με τους στάνταρ 2 μπροστινούς αερόσακους, ήταν κοινό.Μαζί με τον στάνταρ αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό μπροστά, είχε και στάνταρ πίσω αυτόνομο κλιματισμό.  Αυτά είναι λίγα από τα προτερήματα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

    David_Beckham

         Justin Bieber

    hilton

    Διάσημοι λοιπόν που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ο David Beckham, o Justin Bieber, αλλά και η Paris Hilton, η Jennifer Lopez, τo μοντέλο Alessandra Ambrosio, η Kourtney Kardashian, Lindsay Lohan, η Jennifer Lopez, η Anna Kournikova και  η Brooke Burke. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό αυτοκίνητο που το θέλουν και το έχουν όλοι οι star Hollywood.

    Brooke+Burke+Charvet+



    ΣΧΟΛΙΑ