• LIFE&STYLE

    Όταν η Hillary πρόσεχε μωρά και ο Trump μάζευε μπουκάλια!

    • NewsRoom
    Hillary Clinton

    Hillary Clinton


    Αν και πολλοί από τους υποψήφιους προέδρους όπως η Hilary Clinton και ο  Donald Trump έγιναν δισεκατομμυριούχοι, διευθύνοντες σύμβουλοι ή γερουσιαστές, η πρώτη τους δουλειά δεν ήταν και τόσο λαμπερή.

    xilariHillary Clinton

    H Hillary Clinton γράφει στην αυτοβιογραφία της ότι εκτός από το babysitting, είχε αναλάβει και την εποπτεία ενός μικρού πάρκου λίγα μίλια μακριά από το σπίτι της, στο προάστιο του Σικάγου του Park Ridge, Ιλινόις. Η πρώην υπουργός εξωτερικών είπε ότι έπρεπε να κουβαλά ένα καλάθι γεμάτο μπάλες, ρακέτες και σχοινιά τρεις ημέρες την εβδομάδα για ένα ολόκληρο καλοκαίρι.

    Οι γονείς μου πίστευαν στην ανεξαρτησία και την σκληρή δουλειά, και φρόντισαν να μας μάθουν την αξία του δολαρίου”, γράφει χαρακτηριστικά.

    Republican presidential candidate Donald Trump gestures and declares "You're fired!" at a rally in Manchester, New Hampshire, June 17, 2015. REUTERS/Dominick Reuter TPX IMAGES OF THE DAY

    Donald Trump

    Ο μεγιστάνας δισεκατομμυριούχος ακινήτων και υποψήφιος πρόεδρος με τους δημοκρατικούς Donald Trump, μεγάλωσε σε πλούσια οικογένεια, αλλά ο πατέρας του ήθελε να του μάθει την αξία του χρήματος από πολύ νωρίς. Για τον λόγο αυτό ο πατέρας του τους πήγαινε μαζί με τον αδελφό του σε εργοστάσια, μάζευαν άδεια μπουκάλια και τα εξαργύρωναν σε μετρητά. Όπως δήλωσε στο Forbes ο Trump, με τον τρόπο αυτό έμαθε να εργάζεται για τα χρήματά του.

    OMalley

    Μartin O’Malley

    Ο υποψήφιος με τους δημοκρατικούς για την αμερικανική προεδρία και πρώην κυβερνήτης του Μέριλαντ, Μartin O’Malley στα 17 συμφώνησε να παίζει ιρλανδική μουσική σε ένα μπαρ έξω από την Ουάσιγκτον, DC.

    “Παίζαμε τα ίδια 20 τραγούδια ξανά και ξανά κάθε βράδυ, αλλά συνέχισαν να μας πληρώνουν μας, γι ‘αυτό και συνεχίσαμε να παίζουμ,” δήλωσε ο O’Malley.

    Former Fla. Gov. Jeb Bush speaks at the Hispanic Leadership Network conference, Thursday, April 18, 2013 in Coral Gables, Fla. Bush says he applauds the comprehensive reform bill formally unveiled Thursday in Washington and told conference attendees the bill tries to balance the immigrant experience and respect for the rule of law. (AP Photo/Wilfredo Lee)

    Jeb Bush

    Ο υποψήφιος πρόεδρος με τους δημοκρατικούς Jeb Bush και πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα είπε στο CNNMoney ότι, όταν ακόμη νέος εργάστηκε ως πλασιέ. Το τι ακριβώς πουλούσε δεν αποκαλύφθηκε.

    <> on July 24, 2014 in Washington, DC.

    Bernie Sanders

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκστρατείας του για την προεδρία της Αμερικής, ο Sanders εργάζονταν ως ξυλουργός και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, προτού εκλεγεί δήμαρχος του Μπέρλινγκτον, Βερμόντ, το 1981.

    Ben CarsonBen Carson

    Έχοντας μεγαλώσει φτωχός φοιτητής στο εσωτερικό της πόλης του Ντιτρόιτ, ο Δημοκρατικός προεδρικός υποψήφιος και πρώην νευροχειρουργός απασχολήθηκε μέσα στο κολέγιο.

    Σύμφωνα με CNNMoney, Carson πήρε την πρώτη εργασία πλήρους απασχόλησής του σε ένα εργαστήριο βιολογίας ως βοηθός.

    Carly FiorinaCarly Fiorina

    Η υποψήφια με τους δημοκρατικούς για την αμερικανική προεδρία Carly Fiorina και πρώην διευθύνων σύμβουλος της HP, όταν ήταν στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ένα καλοκαίρι εργάστηκε ως ρεσεψιονίστ σε ένα κομμωτήριο.

    Chris ChristieChris Christie

    Κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϋ και δημοκρατικός υποψήφιος ήταν έβαζε αέριο σε βενζινάδικο της περιοχής.

    US Senator from Florida Marco Rubio addresses the audience at the Tampa Bay Times Forum in Tampa, Florida, on August 30, 2012 on the final day of the Republican National Convention (RNC). The RNC will culminate later today with the formal nomination of Mitt Romney and Paul Ryan as the GOP presidential and vice-presidential candidates in the US presidential election. AFP PHOTO Stan HONDA (Photo credit should read STAN HONDA/AFP/GettyImages)

    Marco Rubio

    Η γερουσιαστής της Φλόριντα και υποψήφιος με τους Δημοκρατικούς για την προεδρία της Αμερικής, στην τοπική εφημερίδα Good News της Φλόριντα το 2009, είπε ότι ο αδελφός του είχε μία εταιρεία εισαγωγών-εξαγωγών εξωτικών πουλιών στο Μαϊάμι, και όταν ήταν στο γυμνάσιο συνήθιζε να χτίσει τα κλουβιά τους.

    randRand Paul

    Ο γερουσιαστής του Κεντάκι και δημοκρατικός υποψήφιος κούρευε το γκαζόν στη Λίμνη Τζάκσον, Τέξας.

    Lindsey GrahamLindsey Graham

    Ο γερουσιαστή της Νότιας Καρολίνας Lindsey Graham όταν ήταν 12 ετών βοηθούσε στην οικογενειακή επιχείρηση που ήταν ένα μπιλιαρδάδικο μπαρ.

    Πολύ θεωρούν ότι ένα τέτοιο περιβάλλον δεν μου έκανε κακό” , δήλωσε ο Graham. Και συνέχισε λέγοντας “Στην πραγματικότητα, μου δίδαξε πολύτιμα μαθήματα για την ανθρώπινη φύση και τι κάνει ο άνθρωπος για να κερδίσει τα προς το ζην”.

    George PatakiGeorge Pataki

    Ο Δημοκρατικός υποψήφιος για την αμερικανική Προεδρία George Pataki και πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, μεγάλωσε στο αγρόκτημα της οικογένειάς του στο Peekskill, της Νέας Υόρκης. Εκεί, βοηθούσε στις εργασίες, μαζεύοντας λαχανικά και βότανα.



    ΣΧΟΛΙΑ