• LIFE&STYLE

    18 celebrity κουρέματα με μήκος μέχρι τον ώμο για το καλοκαίρι

    • NewsRoom


    Κατά κοινή ομολογία, το μακρύ καρέ κούρεμα μέχρι τους ώμους είναι το πιο εύκολο στο styling, πράγμα που το καθιστά ιδανική επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ούτε πολύ κοντό, ώστε να μην μπορείτε να το διαχειριστείτε, ούτε πολύ μακρύ, ώστε να σας ζεσταίνει, αγκαλιάζει τέλεια το πρόσωπο και το κάνει να φαίνεται πιο λεπτό, ενώ παράλληλα αναδεικνύει κάθε είδος και χρώμα μαλλιών. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα συχνά τριμαρίσματα που απαιτούνται για να το διατηρήσετε στο ίδιο μήκος θα σας γλιτώσουν και από το σπάσιμο της τρίχας και από την ψαλίδα. Δεν πειστήκατε ακόμη να κάνετε την αλλαγή; Ρίξτε μία ματιά στις celebrities που έχουν υιοθετήσει ήδη το shoulder-length look και στους άπειρους τρόπους που ακολουθούν στο styling και δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

    Emilia Clarke

    emilia-clarke-hair.jpg

    Δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα για το 2018 είναι οι ευθείες, αυστηρές γραμμές και το καρέ. Η Emilia Clarke αποφάσισε να τις συνδυάσει σε ένα λαμπερό πλατινέ bob hair look, το οποίο δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό, χάρη στα σκούρα φρύδια της. Αν κι εσείς επιλέξετε να κάνετε τη μετάβαση στο πολύ ανοιχτό ξανθό πάντως, επενδύστε σε super ενυδατικά haircare προϊόντα, ώστε να διατηρήσετε την υγεία της τρίχας σας.

    Kate Mara

    kate-mara-hair.jpg

    Η Kate Mara είναι η απόδειξη, ότι το μακρύ καρέ μπορεί να δείξει τόσο ανεπιτήδευτα cool, όταν συνδυαστεί με όγκο, beach waves και balayage. Η χωρίστρα στη μέση τονίζει τα συμμετρικά της χαρακτηριστικά, ενώ τα λεπτά της φρύδια δίνουν αρμονία στο γενικό σύνολο. Δείτε στην gallery μας και τη sleek εκδοχή του, που κατά τη γνώμη μας είναι πιο αναμενόμενο.

    Olivia Culpo

    olivia-culpo-short-hair.jpg

    Λατρέψατε τα απόλυτα ίσια και sleek μαλλιά που έχει τώρα η Kim Kardashian West όσο κι εμείς, αλλά δεν θέλετε να βάλετε extensions; Κανένα πρόβλημα! Η Olivia Culpo σας δείχνει πώς να πετύχετε το ίδιο εφέ και σε ένα κούρεμα μεσαίου μήκους.

    Kerry Washington

    kerry-washington-hair.jpg

    Η Kerry Washington με το sleek bob κούρεμα και τις πλούσιες αφέλειές της δίνει νέο αέρα στο κατά τα άλλα σοφιστικέ hairstyle της, κάνοντάς το να δείχνει πιο μοντέρνο και φρέσκο από ποτέ. Αν έχετε κι εσείς αφέλειες, ή ετοιμάζεστε να αποκτήσετε, φροντίστε να τους δώσετε την απαραίτητη λάμψη με ένα hairspray μετά το styling.

    Margot Robbie

    margot-robbie-short-hair-Ip5Rh.jpg

    Ο πιο εύκολος (και έξυπνος) τρόπος να μεταμορφώσετε το hair look σας στη στιγμή είναι αλλάζοντας την χωρίστρα. Αυτό είναι και το μυστικό της Margot Robbie, η οποία άλλοτε χωρίζει τα μαλλιά της στη μέση και άλλοτε στα πλάγια, στις επίσημες εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Και οι 2 επιλογές πάντως της πάνε ομολογουμένως πολύ.

    Emma Stone

    emma-stone-short-hair.jpg

    Σας αρέσει η ιδέα του μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους αλλά αναζητάτε κάτι πιο ευέλικτο; Ακολουθήστε τα χνάρια της Emma Stone και υιοθετήστε τη μακριά φράντζα. Έτσι θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε μεσαία ή πλαϊνή χωρίστρα, ενώ θα μπορείτε ακόμη και να πιάνετε όλα τα μαλλιά σας σε έναν χαμηλό κότσο.

    Elizabeth Olsen

    elizabeth-olsen.jpg

    Η Elizabeth Olsen, η αδερφή των διάσημων διδύμων Olsen, αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε άπειρο χρόνο στο styling του μακρύ καρέ σας. Απλώς ρίξτε τα μαλλιά σας στην πλευρά που δεν το συνηθίζετε κανονικά και να είστε σίγουρες, ότι ο όγκος που θα αποκτήσει το hair look σας θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

    Solange Knowles

    solange-knowles-hair.jpg

    Έχετε σγουρά μαλλιά και φοβάστε, πώς θα δείχνει το καρέ μέχρι τους ώμους πάνω σας; Η Solange Knowles σας έχει την λύση. Αποδεχτείτε το φυσικό σας texture και κλέψτε την παράσταση με τις statement μπούκλες σας. Για μία έξτρα retro-glam πινελιά πάντως, μπορείτε να “πατήσετε” τις ρίζες με λίγο πηλό ή gel και να εφαρμόσετε ένα λαδάκι στις άκρες.

    Πηγή: www.glow.gr



    ΣΧΟΛΙΑ