• LIFE&STYLE

    10 όροι αργκό για το σεξ που θα αποσαφηνιστούν το 2016


    Είναι 2016 και, σίγουρα, έχουμε ανάγκη από μερικές νέες λέξεις αργκό για το σεξ. Το 2015 ήταν γεμάτο από σπουδαίες φράσεις όπως «trap queen» και «ghosting», αλλά πολλές είναι εκείνες που χρήζουν διευκρίνισης. Λοιπόν, ας κάνουμε… δημιουργικό το 2016.

    1. Smashing [his/her/their] like

    Μέσα στο 2016, πρέπει να ξεπεράσουμε τους απαρχαιωμένους όρους, όπως το «κάνω έρωτα». Το πιο γενναιόδωρο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο διαδίκτυο είναι να τσακίσεις (Smash) το like κάποιου, ή να κάνεις like επιθετικά στο περιεχόμενο κάποιου. Στο εξής, όταν κάνετε υπέροχο σεξ με κάποιον που αγαπάτε, θα κάνετε smashing his like και θα το κάνετε δυνατά.

    1. Boinky-boinky

    Ξέρουμε τι είναι “boinking” – είναι όταν κάνουμε σεξ – αλλά αυτή η αργκό είναι παλιά. Εάν η επιστήμη μας έχει διδάξει κάτι, είναι ότι όταν μιλάμε σαν μωρό, ανάβουμε τον άλλον περισσότερο. Γιατί να μην το κάνουμε πιο πιπεράτο και να γράψουμε στον σύντροφό μας: “Είσαι για λίγο boinky-boinky απόψε;”

    yhr3. Get dicked down

    Δεν το έβγαλα εγώ αυτό, αλλά έχει να κάνει μερικές φορές με το «smashing his like» και άλλες φορές είναι λίγο boinky-boinky. Είναι καλό και απαραίτητο.

    1. Slam-masterpiece

    Όλοι έχουμε αυτό το κορίτσι ή το αγόρι στη ζωή μας που είναι για ένα απλό slampiece – καλή/ός για ένα boinky-boinky που και που, αλλά αυτό είναι όλο. Αλλά τι γίνεται όταν είναι τόσο υπέροχα βρώμικο, που θέλετε να το φωνάξετε στον κόσμο; Τότε γίνεται αριστούργημα ή Slam-masterpiece.

    1. Make a sex

    Όπως έχουμε ήδη πει, όταν λέμε «ας κάνουμε έρωτα» είναι βαρετό. Αλλά τι γίνεται όταν λέμε “make a sex” με ιταλική προφορά; Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι δέκα φορές πιο πιθανό να το κάνετε αν μιλήσετε με μια εμφανώς ψεύτικη προφορά. (Είναι απλώς επιστήμη).

    wywy

    6. Selfuckbuddy

    Ο «fuck buddy» είναι ένα άτομο που έχετε σεξουαλικές σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις. Ο «selfuckbuddy» είναι κάποιος, που υπάρχει μόνο για να λαμβάνει τις γυμνές σας selfies. Απαντά με ένα απλό emoji πυρκαϊάς. Μπορεί να έχετε κάνει σεξ μαζί του μία ή δύο φορές. Ίσως, ζει στην άλλη άκρη της χώρα ή απλά ήταν για μία μόνο φορά: Αυτό είναι όταν πηγαίνετε από το «fuckbuddy» στο «selfuckbuddy». Ο καθένας χρειάζεται τουλάχιστον έναν «selfuckbuddy» στη ζωή του.

    1. Spinstersexual

    Αν μάθαμε κάτι το 2015, είναι ότι οι άνδρες είναι τώρα ουσιαστικά ξεπερασμένοι. Χάρις στους δονητές και τον φεμινισμό, οι γυναίκες είναι εντελώς αυτάρκεις οργανισμοί. Τους άνδρες; Δεν χρειάζονται κανέναν απ’ αυτούς τους άθλιους. Είναι «spinstersexuals».

    1. Give you the cummies

    Αν ψάχνετε έναν τρόπο να καθυστερήσετε τον οργασμό σας το 2016, απλά κοιτάξτε τον σύντροφό σας στα μάτια και να πείτε «Tonight I will give you the cummies». Έχει αποδειχθεί ότι αυτές οι λέξεις μειώνουν την υγρασία ή/και τη σκληρότητα κατά 50%, επιτρέποντάς του να κάνει «Smashing το like» σας όλη τη νύχτα!

    ywy

    9. Dueling lightsabers Αυτό είναι όταν δύο σπασίκλες κάνουν σεξ.

    1. Going Bang-sy

    Βρείτε έναν ξένο σε ένα μπαρ, φορώντας μια μάσκα. Μην ανταλλάξετε ονόματα. Κάντε χρήση ναρκωτικών ουσιών στο δρόμο. Προβείτε σε «Dueling lightsabers». Μετά χωριστείτε και μην ξαναβρεθείτε ποτέ.



    ΣΧΟΛΙΑ