ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγες ώρες μόνο έχουν ακόμα στη διάθεσή τους όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ. Ύστερα από επτά κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, η αποψινή κλήρωση θα μοιράσει τουλάχιστον 4,3 εκατομμύρια ευρώ.
Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων στα πρακτορεία ΟΠΑΠ λήγει στις 21:30, ενώ ήδη έχουν συμπληρωθεί περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια στήλες. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια μέσα στην ημέρα, καθώς ο κόσμος σπεύδει την τελευταία στιγμή για να συμπληρώσει «5+1» αριθμούς, στο «κυνήγι» του μεγάλου επάθλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης για τα 3.500.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3,5 εκατ. ευρώ απόψε στο ΤΖΟΚΕΡ: Ποιοι αριθμοί έχουν καιρό να εμφανιστούν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι συμβαίνει με Eurobank, Optima και Credia, τα σχέδια και οι φήμες σε ΓΕΚ, Aktor, ΑΒΑΞ, ποιοι «μαύρισαν» τον Τόλη τον Α’, το νέο σκάνδαλο στις Σπέτσες και πόσο κόστισε το πάρτι Κούστα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, Aegean, IDEAL, Fourlis
- Προθεσμία 18 ημερών για την έκπτωση φόρου έως και 4% – Κλείνει το Taxis για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις
- Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με ξενοδοχειακά ακίνητα και τη Βίλα Πρινιωτάκη στην Παλλήνη
