• Ροή Ειδήσεων

    Τραγωδία στη Σητεία: «Έκανε καβγάδες και την απειλούσε με μαχαίρια»!

    • NewsRoom
    Αστυνομία


    Ο πατέρας της οικογένειας συνελήφθη για το φόνο της γυναίκας του. Φέρεται να την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια και στη συνέχεια, να πήγε μόνος του στην αστυνομία και να παραδόθηκε. Μάλιστα, πολλά τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης, δημοσιεύουν ότι όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των δύο μωρών.

    Το έγκλημα έγινε στο σπίτι της μητέρας της νεαρής κοπέλας, που έμενε η 32χρονη μαζί με τα παιδιά από τα Χριστούγεννα.

    Η αδερφή της 32χρονης κοπέλας μιλώντας στο newsIT.gr, ανέφερε ότι οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαριού ενώ οι αρχές, ήταν ενήμερες για αυτά που συνέβαιναν.

    «Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Η αδερφή μου είχε φύγει από το σπίτι της και έμενε με τη μητέρα μου. Αυτός ήταν νευρικός, ήταν ψυχικά άρρωστος. Έκανε συνέχεια καβγάδες και την απειλούσε με μαχαίρια. Τον είχαμε καταγγείλει στην αστυνομία, αλλά δεν έκανε τίποτα. Του είχαμε πει ότι θα έβγαινε σ συναινετικό διαζύγιο και φαινόταν πως είχε κάπως ηρεμήσει. Έτσι έδειχνε, τουλάχιστον. Αλλά, την παρακολουθούσε, είδε ότι ήταν μόνη της, γιατί τα παιδιά ήταν στο γιατρό και η μητέρα μου στην τράπεζα και τη σκότωσε».

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 32χρονη ήταν συμβασιούχος υπάλληλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Σητείας, ενώ ο 36χρονος σύζυγός της συμβασιούχος στο Δασαρχείο.

    Ο δήμαρχος Σητείας, μιλώντας στο newsIT.gr είπε ότι η κοπέλα ήταν πολύ τυπικά στα καθήκοντά της ενώ δεν είχε δείξει στο εργασιακό της περιβάλλον ότι κάτι την απασχολούσε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έγκλημα στη Σητεία: Στραγγάλισε την 32χρονη γυναίκα του μπροστά στα δυο τους παιδάκια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σητεία: Ξεσπά η χήρα του καρδιολόγου μετά την απόφαση του δικαστηρίου



    ΣΧΟΛΙΑ