ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Κάρντιγκαν της δυτικής Ουαλίας με θύμα ένα 3χρονο κοριτσάκι. Μια μητέρα, η Κιμ Ρόουλαντ είχε αφήσει την κόρη της, Κιάρα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και όταν επέστρεψε, το αμάξι, αλλά και το παιδί της είχαν εξαφανιστεί. Ταραγμένη εκείνη κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι κάποιος έκλεψε το όχημά της στο οποίο βρισκόταν η κόρη της.
Έπειτα από έρευνες που διεξήχθησαν στην περιοχή, αποδείχθηκε ότι τελικά το αμάξι είχε πέσει μέσα στον ποταμό Teifi, όπου το εντόπισαν έντρομοι οι αστυνομικοί. Μέσα στο όχημα βρέθηκε το άψυχο σώμα του 3χρονου κοριτσιού.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αυτό που πιθανόν συνέβη ήταν ότι το χειρόφρενο δεν είχε «πιάσει» ή το μικρό κοριτσάκι κουνιόταν πολύ και το κούνησε κατά λάθος με αποτέλεσμα το αμάξι να τσουλίσει μέσα στο ποτάμι και έτσι το κοριτσάκι να χάσει τη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κομοτηνή: Τρένο διαμέλισε τουλάχιστον 3 ανθρώπους (σκληρές εικόνες) – Τι θεωρεί η αστυνομία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιματηρή ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ στα Βίλια – Τραυματίας ο ένας ληστής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συμπλοκές μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ, του ΠΑΟ και του Άγιαξ στην λεωφόρο Αλεξάνδρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Γιώργος Βλάχος και ο μύλος της φημολογίας
- Διώρυγα Κορίνθου: Έσοδα 10 εκατομμυρίων αναμένει το δημόσιο από την πρώτη φάση ανάπλασης
- Έρχεται το… «προφίλ συνέπειας» για τους φορολογούμενους – Πώς θα βαθμολογούνται μισθωτοί, επαγγελματίες, συνταξιούχοι και επιχειρήσεις με βάση τις οφειλές τους
- «Πληρώνω όσο Πετάω»: Το νέο εργαλείο της ΡΑΑΕΥ για να αλλάξει το μοντέλο διαχείρισης αποβλήτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.