• Κοινωνία

    Οι top επιλογές για ταξίδια τα Χριστούγεννα! Δείτε τα budgets

    • NewsRoom


    Η αλήθεια είναι ότι ένα ταξίδι στο εξωτερικό κοστίζει, αλλά παράλληλα αξίζει για την εμπειρία, πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα… Αν ανήκετε στην κατηγορία των τουριστών που κάνουν μία φορά διακοπές τον χρόνο, κυρίως στα όμορφα νησιά μας το καλοκαίρι, τότε αξίζει να επισκεφτείτε κι έναν ξένο προορισμό φέτος τον χειμώνα…

    Είναι επίσης αδιαμφισβήτητο ότι οι τιμές για ένα Σαββατοκύριακο στις στολισμένες πλατείες της Πράγας κρίνονται υπερβολικές, αλλά το Post Office Travel Money έκανε τη δική του έρευνα και βρήκε τον πιο φθηνό προορισμό για τα Χριστούγεννα.

    Η πρωτεύουσα, λοιπόν, η οποία ενδείκνυται για ένα Σαββατοκύριακο στην καρδιά των Χριστουγέννων από οικονομικής άποψης είναι η Ρίγα, η πρωτεύουσα της Λετονίας.

    Παρ΄όλο που δεν είναι ο πιο hot προορισμός που υπάρχει, η Ρίγα τα Χριστούγεννα είναι μαγευτική με τα σπίτια να στολίζουν τις σκεπές του και δεκάδες Χριστουγεννιάτικα δέντρα να κατακλύζουν τις πλατείες.

    Ακόμη ο παγωμένος ποταμός Νταουγκάβα, όπως και η ιδιαίτερα ξεχωριστή αρχιτεκτονική τέχνης Αρτ Νουβό του κέντρου, είναι από τους λόγους που μαγεύεται ο επισκέπτης στην Ρίγα.

    Αναλυτικά το ενδεικτικό budget (φαγητό, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, ψώνια, ποτό):

    Ρίγα, Λετονία 425 ευρώ

    Λιλ, Γαλλία 449 ευρώ

    Ταλίν, Εσθονία 475 ευρώ

    Πράγα, Τσεχία 569 ευρώ

    Βουδαπέστη, Ουγγαρία 579 ευρώ

    Κοπεγχάγη, Δανία 584 ευρώ

    Βερολίνο, Γερμανία 589 ευρώ

    Βιέννη, Αυστρία 608 ευρώ

    Στοκχόλμη, Σουηδία 720 ευρώ

    Mε πληροφορίες από το mygreekholiday.gr



    ΣΧΟΛΙΑ