• Ροή Ειδήσεων

    Θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας στην Κύπρο: «Η αστυνομία κάτι κρύβει», λέει ο Έλληνας ιατροδικαστής

    • NewsRoom
    ζευγαρι-δολοφονια-κυπρος

    Φωτογραφία: politis.com.cy


    Την πεποίθησή του ότι η αστυνομία κρύβει πληροφορίες σχετικά με το έγκλημα του ζευγαριού στην Κύπρο εξέφρασε ο ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια των θυμάτων, Μάριος Ματσάκης, μετά την απόρριψη του αιτήματός του για διενέργεια αυτοψίας στη σκηνή του εγκλήματος από την αστυνομία.

    «Η εξέταση του χώρου ενός εγκλήματος πολλές φορές είναι πιο σημαντική από την ίδια τη νεκροψία», είπε ο κ. Ματσάκης και πρόσθεσε:

    «Άρχισα να πιστεύω – είμαι σίγουρος – ότι κάτι κρύβουν. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Και γιατί κρατάνε τη σκηνή κλειστή για έξι μέρες; Έχουν περάσει έξι μέρες, δεν έχουν εξετάσει τη σκηνή; Τι έρευνες κάνουν αυτοί οι περιβόητοι ανακριτές στη σκηνή που δεν τις έχουν ολοκληρώσει μετά από έξι μέρες;».

    «Ποιος αποφασίζει; Υπάρχει κανένας νόμος που να διέπει αυτά τα πράγματα; Όλοι πρέπει να ελέγχονται και στην Εισαγγελία δεν είναι θεοί και πρέπει να ελέγχονται και αυτοί;», τόνισε ο ιατροδικαστής.

    Υπενθυμίζεται ότι η κυπριακή αστυνομία έχει καλέσει από την Αθήνα την καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου, ώστε να διενεργήσει νέα αυτοψία και νεκροψία στο ζευγάρι, καθώς εντοπίστηκαν κενά στην πρώτη έκθεση που συνέταξε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, ενώ  η οικογένεια των θυμάτων όρισε ως ιατροδικαστή τον πρώην ευρωβουλευτή Μάριο Ματσάκη.

    Η κηδεία των θυμάτων τελέστηκε σήμερα στις 15:30 στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο.

    Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, «θα συνεχιστεί ο κύκλος των καταθέσεων, θα αξιολογηθούν αυτές οι καταθέσεις και θα αποφασιστεί από τους ανακριτές ο χρόνος λήψης της συγκεκριμένης κατάθεσης».

    Τι ανέφερε ο δικηγόρος του 15χρονου παιδιού

    «Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και εκπροσωπώ τον νεαρό γιο του άτυχου ζευγαριού όπου μου το ζήτησαν από το συγγενικό περιβάλλον του 15χρονου αλλά ήταν επιθυμία και του ίδιου του παιδιού. Μάλιστα θέλω να πω ότι το παιδί αυτή τη στιγμή δεν έχει καν το χαρακτηρισμό του υπόπτου», δήλωσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον 15χρονο γιο του ζευγαριου, Γιώργος Παπαϊωάννου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ με την δολοφονία του ανδρόγυνου στην Κύπρο: Πολύ αίμα, ένας αυτουργός, κλειδί η κατάθεση του γιου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Στα χέρια της Αστυνομίας βίντεο από κάμερες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κύπρος: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου ζεύγους



    ΣΧΟΛΙΑ