• Ροή Ειδήσεων

    Στον πλειστηριασμό το σπίτι της Βασιλικής Κεστεκίδου (Leonidas) – Τι γίνεται με το σπίτι των Κουτσολιούτσων στις Σπέτσες

    • The Wiseman
    the wise man

    the wise man


    Στο σφυρί το παραλιακό σπίτι της κας Βασιλικής

    Η στιλάτη κα Βασιλική Κεστεκίδου, μεγαλομέτοχος της σοκολατοποιίας Leonidas συνηθίζει να μην πληρώνει τα δάνεια της και όταν την καλούν οι τράπεζες στο παρά πέντε του πλειστηριασμού απαξιεί… Το έκανε στις αρχές του 2018 όταν δεν μπήκε καν στον κόπο να ασχοληθεί με το κόκκινο δάνειο περίπου 3 εκατ ευρώ που είχε στην Eurobank, το κάνει και τώρα με την τράπεζα Πειραιώς. Η υπόθεση με την Eurobank έληξε με πλειστηριασμό της πολυκατοικίας που είχε στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας, 8 διαμερισμάτων και 26 θέσεων παρκινγκ. Τα 6 διαμερίσματα τα αγόρασαν τρίτοι, τα δύο η τράπεζα. 

    Η νέα περιπέτεια της Κας Κεστεκίδου, η οποία κερδίζει 6 εκατ ευρώ το χρόνο από το μερίδιό της στην μεγάλη εταιρία, θα λήξει κι αυτή με πλειστηριασμό. Στις 24 Οκτωβρίου η τράπεζα Πειραιώς, μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες να συνεννοηθεί μαζί της, βγάζει σε πλειστηριασμό 6 στρέμματα της κας Βασιλικής και των θυγατέρων της (έχουν την επικαρπία) στο Λαγονήσι.

    Το φιλέτο έχει ακίνητο και αγροτεμάχιο και βρίσκεται πλησίον του Grand Resort, και καταλήγει στην θάλασσα. Η αρχική τιμή έχει ορισθεί στα 6 εκατ. ευρώ και η Πειραιώς ως επισπεύδουσα τράπεζα το πλειστηριάζει για οφειλή 450.000 ευρώ. 

    Της τρελής στην Folli Follie 

    Και να θέλεις να μην γράψεις για επιχειρηματική απάτη της οικογένειας Κουτσολιούτσου δεν μπορείς με όλα αυτά που γίνονται. Στην εταιρεία γίνεται της τρελής, με τα στελέχη να μην ξέρουν τι γίνεται, να ζητούν επίμονα να εμφανισθεί κάποιος από την οικογένεια να τους μιλήσει και να τους γράφουν στα παλιά τους τα υποδήματα. 

    Μαθαίνω ότι η κήρυξη πτώχευσης είναι προ το πυλών και πολύ νωρίτερα από την 20η Νοεμβρίου, τελευταία ημέρα προστασίας έναντι των πιστωτών για την μητρική εταιρεία. Χθες, στα δικηγορικά και τα τραπεζικά γραφεία ετοιμάζονταν όλοι για την άμεση κήρυξη της πτώχευσης. 

    Όσο για την οικογένεια δεν ιδρώνει το αυτί τους… Σημειωτέον ότι το σπίτι στις Σπέτσες μου λένε ότι δεν είναι υποθηκευμένo… Πρόκειται για ένα καταπληκτικό ακίνητο εκεί που μέχρι πέρυσι η οικογένεια διοργάνωνε ένα μυθικό πάρτι κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου. 

    Βέβαια, όταν θα αρχίσουν να διεκδικούν οι πιστωτές/ομολογιούχοι και να πέφτουν βροχή οι μηνύσεις όλα θα μπουν στο κάδρο της διεκδίκησης.

    H Κατοικία της οικογένειας Κουτσολιούτσου (Folli Follie) στις ΣΠΕΤΣΕΣ. Σε πρώτο πλάνο το ελικόπτερο της οικογένειας
    H Κατοικία της οικογένειας Κουτσολιούτσου των Folli Follie στις ΣΠΕΤΣΕΣ

    Τικ-τακ, τικ-τακ…

    Σε λιγότερο από 48 ώρες οι Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank και Πειραιώς θα στείλουν στην κα Ντανιέλ Νουί – επικεφαλής του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) – τα αυστηρά πλάνα με τους στόχους μείωσης των κόκκινων δανείων για την 3ετία 2019-2021. «Το βουνό είναι μεγάλο και δύσκολο να το ανέβουν όλοι με την ίδια ευκολία», έλεγε τραπεζίτης στην στήλη και εξέφρασε την ευχή όλα να πάνε καλά. Διαφορετικά, οι τράπεζες θα χρειασθούν αυξήσεις κεφαλαίου και ποιος θα βάλει τα λεφτά… Διότι όσοι μπήκαν το 2014 έχουν δει την απόδοσή τους να μηδενίζεται…

    Μα τους τάφους των Βενιζέλων

    Στο υπερταμείο μεταφέρθηκε και το οικόπεδο που βρίσκονται οι τάφοι των Βενιζέλων στα Χανιά. Ό,τι να ‘ναι! 

    Για επικοινωνία με τη στήλη: [email protected]

    the wise man
    the wise man



    ΣΧΟΛΙΑ