ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πτώμα ενός 73χρονου άντρα που έμενε μόνος του στην Οιχαλία Τρικάλων, βρήκαν σήμερα το μεσημέρι οι γείτονες καθώς ο ίδιος δεν είχε δώσει σημεία ζωής για μέρες και ανησύχησαν.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, trikalavoice.gr, οι γείτονες πήγαν σήμερα το μεσημέρι (18/2/2019) στο σπίτι του όπου υπήρχε έντονη δυσοσμία. Άμεσα κάλεσαν την αστυνομία η οποία άνοιξε την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα.
Ο άτυχος άντρας βρισκόταν νεκρός στο κρεβάτι του και σε σήψη.
Διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Αστυπάλαιας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσπασαν καφετέρια και ΑΤΜ στον αρχαιολογικό χώρο στο Σούνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Για ανθρωποκτονία και θανατηφόρο βιασμό διώκεται ο 52χρονος για την υπόθεση των δύο γυναικών
- Ο Ιωάννης Κ. Μαρτίνος εξαγόρασε την AXSMarine και δημιουργεί πελατολόγιο 1.500 χρηστών
- Ρούμπιο: Επίκειται η έναρξη τεχνικών συνομιλιών για Γροιλανδία – Πιο αδύναμο από ποτέ το καθεστώς του Ιράν
- Πέθανε σε ηλικία 40 ετών η Αριστέα Καζάκου, τομεάρχης Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.