ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δομή του μεσογειακού κυκλώνα «Ζορμπά» που πλήττει την Ελλάδα αποτύπωσε ο δορυφόρος της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) Suomi NPP στις 03:50 ώρα Ελλάδος τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Ο «Ζορμπάς» βρισκόταν περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των ακτών της Μεσσηνίας και μέχρι τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου το κέντρο του είχε φθάσει κοντά στη Φοινικούντα, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες ο κυκλώνας «Ζορμπάς»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Ινδονησία: Σεισμός 7,7 Ρίχτερ και τσουνάμι με τουλάχιστον 384 νεκρούς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επέλαση του «Ζορμπά» στη Φοινικούντα – Απίστευτες εικόνες από Καλαμάτα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης στο Mononews: Οι νοσηλευτές η πρώτη προτεραιότητα για το 2026, τι είπε για το clawback
- Η ώρα του ΚΜ για το Σύνταγμα, τι δείχνουν τα focus του Μαξίμου, το ευχαριστώ στον Παπασταύρου, το αντάμωμα των πρώην και τι άλλαξε στα τρένα
- Τι συμβαίνει με 3Ε και RealCons, το Βατερλό και τα χάπια του Βακάκη, το placement της ΕΥΔΑΠ και o άμπαλος Σαχίνης, το deal των ΕΑΣ, οι σίγουροι του ανασχηματισμού, η ξεκούραση του Παπασταύρου, το κάλεσμα του Τσουκαρίδη και το πάρτι του Τρύφωνος
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμα για την Συνταγματική Αναθεώρηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.