Πυρκαγιά ξέσπασε στις 14:10 σήμερα στο άλσος Συγγρού στο Μαρούσι, κοντά στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Την κατάσβεση ανέλαβαν δύο αεροσκάφη τύπου PZL και ένα Canadair της Πολεμικής Αεροπορίας με ελάχιστες ρίψεις κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.
Στην περιοχή της φωτιάς κινήθηκαν επίσης έντεκα οχήματα της πυροσβεστικής και 25 πυροσβέστες. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.
Πάνω από το άλσος, ήδη από τις 15:00, ξεκίνησε να πετάει ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου PZL. Σκοπός της άμεσης κινητοποίησης από αέρος, σε μια κατοικημένη περιοχή, ήταν να ελεγχθεί η φωτιά προτού λάβει διαστάσεις. Αυτό κατέστη εφικτό με τις ρίψεις που έκαναν το Canadair και τα δύο μικρότερα PZL.
Στην περιοχή βρίσκεται το πρότυπο γυμνάσιο και λύκειο Αναβρύτων. Κατά πληροφορίες οι μαθητές που έδιναν το πρωί εξετάσεις έχουν αποχωρήσει από το κτιριακό συγκρότημα.
https://www.facebook.com/alexopoulou.mary/videos/10216108390171609/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΑΔ: Τι απαντά για τους ελέγχους στην Υγεία με φόντο τον θάνατο Μαζωνάκη – Πώς αξιολογούνται οι καταγγελίες
- HelleniQ Energy: Ο VARDAX δημιουργεί νέες προοπτικές ανάπτυξης
- Χαλκός: Σκαρφαλώνει ξανά σε ιστορικά υψηλά λόγω περιορισμού στην Κίνα
- Συνέλευση OHE: Κάρνεϊ, Λούλα, ΕΕ και Κένυα καλούν τις μεσαίες δυνάμεις να ενωθούν – Το κοινό μέτωπο P4M
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.