• Ροή Ειδήσεων

    Ποιος είναι ο νέος αναπληρωτής διευθύνων της Εθνικής Τράπεζας και γιατί είναι σε καλό mood η Α. Σακελλαρίου της Praxia

    the wise man

    the wise man


    «Υποκλίνονται» στην κυβέρνηση!

    Καμία αντίσταση δεν προβάλλει στις εντολές της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του Μεγάρου Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας. Ας πάρουμε το θέμα από την αρχή: Έχει ληφθεί η απόφαση ο γενικός διευθυντής εταιρικής τραπεζικής της τράπεζας να προαχθεί και μάλιστα εντός της εβδομάδας στην θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου. Ποιος είναι όμως ο Δημήτρης Καποτόπουλος; «Φίλος» του ΣΥΡΙΖΑ. Στέλεχος που από την πρώτη φορά αριστερά, στήριζε τις επιδιώξεις της τότε κυβέρνησης – δεν διαφέρει ιδιαίτερα από την σημερινή απλά έφυγε ο Λαφαζάνης και η Ζωή – μπαινόβγαινε στην αντιπροεδρία και ήταν ο εκλεκτός τότε του Μαξίμου και του Δραγασάκη για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου… Δεν έγινε και την θέση την πήρε ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης.

    Τώρα, όμως, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, ο Αλέξης έβαλε την υπογραφή του σε μνημόνιο, οι Συριζαίοι το υπερασπίστηκαν με πάθος και εντυπωσιακό ζήλο και, ο Καποτόπουλος υπό την στήριξη του προέδρου της Εθνικής Κ. Μιχαηλίδη αλλά και του CEO Παύλου Μυλωνά, θα γίνει αναπληρωτής CEO…  

    Πόσο στενή σχέση έχει ο Δημήτρης Καποτόπουλος με τον συνδικαλιστή (σ.σ. προέρχεται από την Εθνική) του τραπεζικού κλάδου, ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα κατοικοεδρεύει στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς πέραν της καλής σχέσης που έχει με τον Αλέξη, συγγενικό του πρόσωπο εργάζεται στην γραμματεία του Πρωθυπουργού, Ζώη Πεπέ;  

    Άριστη, θα λέγαμε καθώς η στήλη πληροφορείται ότι μαζί έγραφαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησής του για τις τράπεζες.

    Η Nike έχει τσαντιστεί! 

    Η Nike, την μερική αντιπροσώπευση της οποίας έχει η Folli Follie μαθαίνω ότι είναι έξαλλοι με τους Έλληνες… Την έχει ξαναπατήσει στην ελληνική αγορά παλαιότερα με Έλληνα αντιπρόσωπο και δεν θέλουν να ακούσουν ξανά ελληνικό όνομα και επίθετο. 

    Έφυγε από την μέση ο Ιβάν

    Επί σειρά μηνών δεν προχωρούσε η πώληση του ιστορικού ξενοδοχείου Esperia καθώς οι ξένοι επενδυτές είχαν σηκώσει έργο αποχώρησης από την διεκδίκηση όταν αντιλήφθηκαν ότι η καθ`όλα «κουκλίτσα» υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου έχουσα την αρμοδιότητα έπαιζε… μπάλα υπέρ του Ιβάν Σαββίδη. 

    Τώρα από δική της πρωτοβουλία ή από άνωθεν εντολή δεν το γνωρίζω… 

    Σημασία έχει ότι όταν είδαν τα σκούρα και ο Ιβάν δεν έβαζε το χέρι στην τσέπη αλλά και το γεγονός ότι θα γίνονταν ρόμπα στους κύκλους των ξένων ξενοδοχειακών ομίλων σταμάτησαν το παιχνίδι με τον Ιβάν και ο διαγωνισμός προχωράει κανονικά.

    Σε εορταστικό mood

    Σιγά-σιγά η αγορά μπαίνει σε εορταστικούς ρυθμούς κάτι που αναμένεται να αποτυπωθει και στο ανύπαρκτο χρηματιστήριο. 

    Ήδη, ο τζίρος την Παρασκευή ήταν αναιμικός και μην ξεχνάτε ότι τα χαρτοφυλάκια κλείνουν θέσεις ενόψει της ολοκλήρωσης του έτους. 

    Σε καλό mood και η Αναστασία Σακελλαρίου

    Σε καλό mood φαίνεται οτι βρίσκεται και η επικεφαλής της Praxia Bank Αναστασία Σακελλαρίου. Χθες το πρωί βρέθηκε στο καινούργιο hot spot του Ψυχικού, Papillon Bistrot All Day Stories. Όσοι την είδαν είπαν οτι ήταν σε ιδιαίτερα θετική διάθεση. Πιθανόν να έχει να μας πει καλά νέα με το 2019…

    To βιβλίο της κ. Μαρίλλη Γλύπτη – Κανελλάκη

    Ενα νέο βιβλίο πρόκειται να παρουσιαστεί σύντομα. Συγγραφέας η κ. Μαρίλλη Γλύπτη- Κανελλάκη σύζυγος του εφοπλιστή κ. Φραγκίσκου Κανελλάκη. Το βιβλίο θα είναι αφειρωμένο στο Art de la Table. Η συγγραφέας θα συνεργαστεί με τον οίκο Christofle. 

    Μαρίλυ Γλύπτη-Κανελλάκη, Κλαίρη Τσαβλίρη



    ΣΧΟΛΙΑ