ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μάχη στα δικαστήρια για τη διεκδίκηση μίας έπαυλης 18 δωματίων στο Μπέβερλι Χιλς δίνει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Faisal Bin Abdullah Bin Abdulaziz Al Saud, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση κατά της πρώην συζύγου του, Fahdah Husain Abdulrahman Al-Athel, προκειμένου να αποτρέψει την πώληση του ακινήτου μέχρι να αποφασίσουν πώς θα χωρίσουν το ποσό που θα πάρουν. Διεκδικεί μάλιστα να πάρει πίσω και ένα δάνειο 41 εκατ. δολαρίων που δόθηκε για την ανακαίνιση του σπιτιού.
Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2001, αγόρασε το συγκεκριμένο συγκρότημα κατοικιών, εμβαδού άνω των 2500 τετραγωνικών, έναντι 16,8 εκατ. δολαρίων μέσω εταιρείας του Delaware. Το ακίνητο περιλαμβάνει δύο χωριστές κατοικίες και… 28 μπάνια.
Η αξία του συγκροτήματος αποτιμάται σήμερα στα 34 εκατ. δολάρια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.