• Ροή Ειδήσεων

    Πέθανε η γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι στο Παγκράτι

    • NewsRoom


    Κατέληξε η γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος στο Παγκράτι νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 62χρονη και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας ούτε έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της γυναίκας.

    Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές στο σημείο, η γυναίκα δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά που ζουν στο εξωτερικό.

    Η μητέρα της διαμένει στον υπερκείμενο όροφο ενώ λίγο πριν το μοιραίο είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της, που βρισκόταν στην εργασία του, για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες για το κτηματολόγιο, δίχως όμως η γυναίκα να εκφράσει το παραμικρό δείγμα ψυχολογικής πίεσης ή οτιδήποτε που θα μπορούσε να εξηγήσει ως δική της απόφαση την πτώση που ακολούθησε.

    Απεναντίας εντοπίστηκε μία πατημασιά σε καρέκλα στο μπαλκόνι και καθώς είχε υποστεί κάποια ζημιά η τέντα της, τις προηγούμενες ημέρες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, εικάζεται ότι ενδεχομένως ανέβηκε στην καρέκλα για να επιδιορθώσει την ζημιά και πιθανόν έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

    Η έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια τι συνέβη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.



    ΣΧΟΛΙΑ