• Ροή Ειδήσεων

    Paperpack: Στις 10 Ιουλίου η ΕΓΣ για έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 6,5 εκατ. ευρώ


    Στις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Paperpack, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως 6,5 εκατ. ευρώ και για τη διανομή έκτακτου μερίσματος 0,2 ευρώ ανά μετοχή.

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι μέτοχοι καλούνται να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

    1. Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους έως έξι εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων (6.500.000) ευρώ, διάρκειας έως δεκαπέντε έτη και έγκριση των όρων έκδοσής του κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 1 παρ. 2 και 3 του ν. 3156/2003, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδότηση αγοράς και βελτίωσης εγκαταστάσεων ακινήτου, καθώς και την χρηματοδότηση του κόστους μετεγκατάστασης της εταιρείας στο νέο ακίνητο.

    2. Διανομή στους μετόχους της εταιρίας έκτακτου μερίσματος συνολικού ποσού ευρώ 790.618,00€, που αντιστοιχεί σε μικτό ποσό ευρώ 0,20 ανά μετοχή (επί συνόλου 3.353.090 μετοχών της εταιρίας) το οποίο αποτελεί μέρος από τα φορολογηθέντα και μη διανεμηθέντα κέρδη προηγούμενων χρήσεων.

    Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης κατά την ημερομηνία της 10ης Ιουλίου 2018, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Συνέλευση στις 24 Ιουλίου 2018.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Folli-Follie: Tι θα γίνει με τα παράγωγα – Οι κερδισμένοι και χαμένοι της υπόθεσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΑΓΕ: Επέστρεψε στην κερδοφορία το 2017

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Zara: Αύξηση πωλήσεων και κερδών στο πρώτο τρίμηνο



    ΣΧΟΛΙΑ