• Ροή Ειδήσεων

    Oscars 2018: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα βραβεία

    • NewsRoom


    Η τελετή των λαμπερών βραβείων Όσκαρ του 2018 είναι γεγονός! Οι υποψηφιότητες για τις καλύτερες ταινίες, πραγματοποιείται σήμερα με παρουσιαστές τους ηθοποιούς Τίφανι Χάντις και Άντι Σέρκις.

    Σχετικά με τα βραβεία καλύτερης φωτογραφίας ανάμεσα στις πρώτες υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν είναι αυτές των ταινιών «Blade Runner 2049», «Η πιο σκοτεινή ώρα», «Δουνκέρκη», «Mudbound» και «Το σχήμα του νερού».

    Οι ακόλουθοι ηθοποιοί είναι υποψήφιοι για το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου:

    Ο Τιμοθι Σαλαμέ για το «Call Me by Your Name», ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις για το «Phantom Thread», ο Γκάρι Όλντμαν για το «Η πιο σκοτεινή ώρα», ο Ντάνιελ Καλούγια για το «Get Out» («Τρέξε!»), ο Ντένζελ Ουάσινγκτον για το «Roman J. Israel, Esq.».

    Παράλληλα όπως κάθε χρόνο,έτσι και φέτος, τα φλάς θα πέσουν βροχή από την παρουσία των γυναικείων υποψηφιοτήτων στο κόκκινο χαλί. Τα Όσκαρς πρώτου γυναικείου ρόλου, είναι τα εξής:

    Η Σάλι Χόκινς για το «Σχήμα του νερού», η Φράνσες ΜακΝτόρμαντ για το «Τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι», η Μάργκοτ Ρόμπι για το «Εγώ, η Τόνια», η Σίρσα Ρόναν για τo «Lady Bird», η Μέριλ Στριπ για το «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά».

     

    Ενώ στη μάχη για να “κλέψουν” τις εντυπώσεις καλύτερης υποψήφιας ταινίας, είναι οι εξής:«Το τετράγωνο» (Σουηδία)· «Μια φανταστική γυναίκα» (Χιλή)· «Η ψυχή και το σώμα» (Ουγγαρία)· «Χωρίς αγάπη» (Ρωσία)· «The insult» (Λίβανος).



    ΣΧΟΛΙΑ