ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται η μετασεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη.
Νέα σεισμική δόνηση 5,4 Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε στις 07:48 με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι, όπου χθες καταγράφηκε ο σεισμός των 5,8 Ρίχτερ.
Η δόνηση έγινε αισθητή μέχρι και το Ηράκλειο. Σύμφωνα με την αυτόματη καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου είχε εστιακό βάθος 13,9 χλμ. και επίκεντρο 22 χλμ ν/να του Ηρακλείου Κρήτης.
Διαβάστε επίσης
Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη – Ένας νεκρός στο Αρκαλοχώρι και 11 τραυματίες, κατέρρευσαν σπίτια και εκκλησίες (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες Ρωσικά επιθέσεις σε Κίεβο και Μπροβαρί: Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί
- Στήριξη Τραμπ στον νέο πρόεδρο της Κολομβίας: Προσφορά 1 δισ. δολαρίων για την ασφάλεια
- Ουκρανία: Συμφωνία για «ασπίδα» στα πετρελαιοφόρα του Καζακστάν στη Μαύρη Θάλασσα
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Κρήτη και Βόρειο Αιγαίο – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «πορτοκαλί»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.