ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απεργιακές κινητοποιήσεις στο σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού της Αθήνας, εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών για την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθούν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας τις ώρες 5:00 π.μ. – 8:00 π.μ., 13:00 – 16:00 και 21:00 – 24:00.
Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.
Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα δρομολόγια του Προαστιακού που δεν θα πραγματοποιηθούν. Επίσης, τις ώρες της απεργίας, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
Η απεργία αφορά το προσωπικό των ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ και γίνεται με αφορμή την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ μέσω εξαγοράς της από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Εντείνεται η συζήτηση στο Ιράν για απόκτηση πυρηνικού όπλου
- Ο Τραμπ τίμησε την ελληνική ομογένεια στον Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου (video)
- Ισπανία: Ευθανασία για 25χρονη μετά από μακρά δικαστική διαμάχη με την οικογένειά της
- Στο επίκεντρο του Eurogroup οι οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.