• Κοινωνία

    Μυστηριώδης γυναίκα χτυπά κουδούνια στη μέση της νύχτας και εξαφανίζεται (video)

    • NewsRoom


    Ένα μυστηριώδες περιστατικό κατέγραψε κάμερα στο Τέξας με μια γυναίκα, που χτυπά κουδούνια στη μέση της νύχτας και ως δια μαγείας εξαφανίζεται. Οι αστυνομικές Αρχές στην κοσμητεία Μοντγκόμερι έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο προκειμένου να βρουν την ταυτότητα της γυναίκας.

    Το εν λόγω συμβάν έγινε στις 3:20 το βράδυ της Παρασκευής και όπως φαίνεται από το βίντεο η γυναίκα περπατά προς ένα σπίτι και χτυπά το κουδούνι. Φοράει ένα μπλουζάκι και φαίνεται κάτι να κρέμεται από τον δεξιό καρπό της.

    Οι αρχές έχουν προβεί σε έρευνα της γειτονιάς για αποδεικτικά στοιχεία. Οι αξιωματικοί έχουν επιθεωρήσει σπίτια και πήραν καταθέσεις από τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην περιοχή.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα μπορεί να είναι θύμα εγκληματικής πράξης που αναζητούσε βοήθεια, παρ’ όλα αυτά προειδοποίησε ότι μπορεί να εμπλέκεται σε κάποιο είδος σχεδίου, γι’ αυτό και κάλεσε τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί.

    «Κοιμόμασταν στο κρεβάτι μας. Ο άνδρας μου ξύπνησε από το κουδούνι. Μπορεί να χτύπησε περίπου 20 με 30 φορές. Βγήκε έξω αλλά δεν είδε κανέναν. Ήταν σαν να εξαφανίστηκε», δήλωσε κάτοικος της περιοχής στο CNN.

    Το δίκτυο KPRC ανέφερε πως η ίδια γυναίκα είχε επισκεφθεί τουλάχιστον πέντε σπίτια στην γειτονιά Sunrise Ranch.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άμεσες και αποτελεσματικές οι κινήσεις του ΟΛΠ για την αντιμετώπιση της φωτιάς στο «Ελ. Βενιζέλος»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο κι όμως αληθινό: Κρατούν άταφη τη σορό 32χρονου επειδή δεν υπάρχει ιατροδικαστής!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κούκλατζης-Μητρετώδης: Πού ζήτησαν μετάθεση μετά τη φυλάκιση στην Τουρκία



    ΣΧΟΛΙΑ