ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλάζουν προσωρινά προβλήτα των πλοία των Μινωικών Γραμμών στο λιμάνι του Πειραιά για την Κρήτη, λόγω εργασιών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, από αύριο Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2019, τα πλοία της εταιρείας από τη θέση της Ακτής Ηετίωνος, στην Πύλη Ε2, θα μεταβούν και θα χρησιμοποιούν προσωρινά τη θέση που βρίσκεται στην Ακτή Βασιλειάδη, την Πύλη Ε2 (πίσω από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής), προκειμένου να εκτελούν τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους από το λιμάνι του Πειραιά προς τα λιμάνια του Ηρακλείου και των Χανίων.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες να απευθύνονται, πριν την αναχώρησή τους, στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μινωικές Γραμμές: Γιατί αποφάσισαν την έξοδο από το ΧΑ μετά από 20 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μινωικές Γραμμές: Πόσα εξοικονομούν βάζοντας scrubbers στα 3 «παλάτια» τους
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μινωικές Γραμμές: Με το «Mykonos Palace» εγκαινιάστηκε η γραμμή Σούδα-Πειραιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα πλήγματα στο Ιράν, που επιτίθεται σε σημαντικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις στον Κόλπο
- Μητσοτάκης: Διατηρούμε εφεδρείες αν επιδεινωθεί η κατάσταση, η δίκη για τα Τέμπη θα γίνει απέναντι σε όσους θέλουν να την καθυστερήσουν ή και να την ακυρώσουν
- Ιράν: Αμερικανοϊσραηλινές επιδρομές έπληξαν ιρανικό λιμάνι κοντά στο Στενό του Χορμούζ, προκαλώντας τον θάνατο 5 ανθρώπων, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna –
- Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την απάτη των 31 εκατομμυρίων σε βάρος του ΕΦΚΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.