Oι τοπικές λιμενικές αρχές της Αλικαρνασσού απαγόρευσαν σήμερα τον απόπλου του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους «ΗΛΙΑΣ Τ» από το λιμάνι όπου βρισκόταν σε προγραμματισμένη ημερήσια εκδρομή, σύμφωνα με πληροφορίες.
Το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο της εκδρομής Κάλυμνος-Κως –Αλικαρνασσός και επιστροφή, ενώ ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Αλικαρνασσό στις 4 το απόγευμα.
Όπως αναφέρει το kalymnos-news.gr, οι τουρκικές λιμενικές αρχές επέβαλαν το μέτρο της κράτησης του σκάφους. Όμως, δεν έχει κάνει γνωστούς τους λόγους που προχώρησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ το σκάφος διαθέτει όλα τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά και τηρεί όλους τους κανόνες διεθνούς ναυσιπλοΐας .
Το σκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο από Κάλυμνο προς Τουργκούτ Ρέις και Αλικαρνασσό εδώ και χρόνια, ενώ ποτέ δεν είχε υπάρξει πρόβλημα.
Η πλοιοκτήτρια εταιρεία «ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ» φρόντισε ώστε οι επιβάτες να επιστρέψουν με άλλο σκάφος στο λιμάνι της Κω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο πρέσβης του Ισραήλ έλαβε εντολή να εγκαταλείψει την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Τουρκίας σε ΗΠΑ για τη Γάζα: «Είστε συνεργοί στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τούρκοι πουλούν αρχαία ελληνική πόλη για 2 εκατ. δολάρια!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος: Στην Art Athina για να θαυμάσουν το έργο του Ντε Γκρες
- Χατζηδάκης: Βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία, με σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των συμφερόντων της χώρας
- Άνοδος τζίρου και επενδύσεων για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία το 2024 – Μείωση στα καθαρά κέρδη παρά την κερδοφορία
- Σρίνι Γκοπαλάν: Ποιος είναι ο νέος CEO της T-Mobile US – Από τον ΟΤΕ στην ηγεσία του διεθνούς κολοσσού
