ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ειρωνικές δηλώσεις προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχετικά με το επεισόδιο που προκάλεσε στα Ίμια η τουρκική ακταιωρός σε σκάφος του ελληνικού λιμενικού. Συγκεκριμένα, άφησε αιχμές για τα “αντανακλαστικά” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και για την στάση του Πάνου Καμμένου.
«Ο κ. Τζανακόπουλος σε ποιον απευθύνει τις συστάσεις για ψυχραιμία, σοβαρότητα και νηφαλιότητα; Υποπτεύομαι στον μονίμως ενδεδυμένο με στολή παραλλαγής Υπουργό Άμυνας. Κάνω λάθος;» έγραψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.
Δεν άργησε να έρθει και η απάντηση δια στόματος του ίδιου του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου:
«Ο κος Κουμουτσάκος δεν χρειάζεται να εικάζει τίποτα, ειδικά σε εθνικά ζητήματα. Αντίθετα χρειάζεται να επιδεικνύει ψυχραιμία, σοβαρότητα και νηφαλιότητα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Το ΥΠΕΞ εξέδωσε επιτέλους διάβημα διαμαρτυρίας για τα Ίμια – Κλήθηκε για εξηγήσεις ο Τούρκος πρέσβης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Νέα τουρκική πρόκληση στα Ίμια: Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ιδιωτική συνάντηση μεταξύ Ορσέλ και Νοφ (UniCredit-Commerzbank)
- Τράπεζα Πειραιώς: Πούλησε χαρτοφυλάκιο NPEs αξίας 250 εκ. ευρώ στη Waterwheel Capital Management – Στη Cepal η διαχείριση
- Ισραήλ: Ερυθρός Σταυρός, Χαμάς και ομάδα από την Αίγυπτο ψάχνουν για τις σορούς ομήρων στη Γάζα
- Σέινμπαουμ: Οι ΗΠΑ παρατείνουν την προθεσμία για την εμπορική συμφωνία για αρκετές εβδομάδες
